Jump to content



MSI 6600GT και κόλλημα


Daffy

Recommended Posts

Γειάς σας παιδιά! Έχω την εν λόγω κάρτα και ενώ όλα πήγαιναν καλά, έχω εδώκαι μία βδομάδα μου κολλάει ο υπολογιστής... Με το που ξεκινάω το Black and White II, μετα από 1-5 λεπτά κολλάει το σύμπαν.. Άντε, λέω, κάτι με το παιχνίδι.. Ξαφνικά μου το παρουσιάζει και με το COD II.. Έχω τους τελευταίους οδηγούς.. Τέλος, όταν βάζω το Riva Tuner να ανιχνεύσει τις μέγιστες τιμές, κάποιες φορές κολλάει και κάποιες όχι.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Κάθε βοήθεια, δεκτή..

( Το σύστημά μου είναι AMD X2 3800+ @2.6GHz, 1024MB memory, 6600GT )

Link to comment
Share on other sites

@Necro{Demon} : Δεν έκανα αναβάθμιση, αν και σκέφτομαι για 7800GT.. Το τροφοδοτικό είναι το Hiper 580W... Δεν δοκίμασα άλλους drivers γιατί πιο πριν δεν είχα προβλήματα...

@MysticPanos : Θα το δοκιμάσω κι αυτό.. Ελπίζω να είναι τόσο απλό..

@SoulRiver : Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα.. Αλλά επειδή κολλάει, δεν μπορώ να δω τις θερμοκρασίες.. Πάντως λειτουργεί (κανονικά από ότι βλέπω με το μάτι..) Θυμάσαι μήπως θερμοκρασίες που είχε το φιλαράκι με την κάρτα?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά, τελικά ήταν ο επεξεργαστής.. Χωρίς να ελέγξω αν τρέχει σταθερά, τον άφησα σε αυτήν την συχνότητα και μου παρουσίασε το πρόβλημα.. Όσο για την κάρτα, η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε ποτέ τους 72 βαθμούς..

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..

Link to comment
Share on other sites

για αυτο το ειπα...επειδη ειχα παθει το ιδιο prob οταν πηγα να παιξω το age of empires 3. Ενω σε ολα τα test, crystal mark, super pi, 3dmark κλπ δεν μου ειχε δημιουργησει prob μολις πηγα να παιξω aoe3 μετα απο 5 λεπτα ετρωγε το κολλημα της ζωης του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.