Green Dragon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 Θα σας πω τι μου συνέβη και θα ήθελα τη γνώμη και τη βοήθεια σας.Χθές παράγγειλα τηλεφωνικά σε γνωστό κατάστημα της Αθήνας το APC Smart 620VA. Μου είπαν ότι το έχουν, συμφωνήσαμε στη τιμή και τους είπα να το κρατήσουν και ότι θα περάσω σήμερα το πρωί να το παραλάβω. Το UPS είναι αυτό:http://www.apcc.com/resource/include...ase_sku=SC620IΤο πρωί πράγματι πήγα στο κατάστημα και το παρέλαβα. Το κουτί είχε απέξω την ένδειξη SMART UPS 620. Όλα καλά λοιπόν.Πρίν λίγο το έφερα στο σπίτι και μόλις άνοιξα τη συσκευασία είδα κατ'αρχήν ότι το UPS δεν ήταν γκρί χρώματος αλλά μπέζ. Ανησύχησα κάπως και μπήκα στο site της APC να δω σε τι χρώματα διατίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί γράφει GREY only. Άρα κάτι δεν πάει καλά σκέφτηκα.Ψάχνοντας παραπέρα βρήκα ότι το μοντέλο που έχει στο site η APC είναι το SMART SC 620 VA. Αυτό που παρέλαβα εγώ είναι το SMART SU 620 VA και δεν υπάρχει πουθενά στο site της APC. Είναι προφανώς το προηγούμενο μοντέλο και έχει αντικατασταθεί.Πήρα αμέσως τηλέφωνο και ο πωλητής στη διαμαρτυρία μου απάντησε ότι μου έδωσαν SMART 620 και τι με πειράζει εμένα αν είναι το προηγούμενο μοντέλο;Για φανταστείτε να πας στην αντιπροσωπεία της π.χ. Ford, να παραγγείλεις το Focus και να σου φέρουν το προηγούμενο μοντέλο και να σου πούν....οκ τι γκρινιάζεις; Focus παράγγειλες, Focus σου φέραμε.Συγγνώμη ρε παιδιά αν σας κούρασα, αλλά έχω στενοχωρηθεί και έχω θυμώσει πολύ και θέλω να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου.
loner Ιανουάριος 21, 2006 #2 Ιανουάριος 21, 2006 To συγκεκριμενο καταστημα εχει καποιο site; Εχεις καποιο link με το συγκεκριμενο προιον; Αν εχουν στην ιστοσελιδα τους αλλο απο αυτο που σου εδωσαν τοτε ΙΝΚΑ. Αλλα αν δεν εχουν τιποτα τετοιο.....
Green Dragon Ιανουάριος 21, 2006 Author #3 Ιανουάριος 21, 2006 To συγκεκριμενο καταστημα εχει καποιο site; Εχεις καποιο link με το συγκεκριμενο προιον; Αν εχουν στην ιστοσελιδα τους αλλο απο αυτο που σου εδωσαν τοτε ΙΝΚΑ. Αλλα αν δεν εχουν τιποτα τετοιο.....Πάνω στη σύγχυση μου, δεν είχα σκεφτεί να μπώ στο site του καταστήματος. Τώρα που μου το είπες μπήκα και τρελλάθηκα........έχουν το ίδιο που έχει και το site της APC. Καμμία σχέση με αυτό που μου έδωσαν.
flamenco_guitar_player Ιανουάριος 22, 2006 #4 Ιανουάριος 22, 2006 Χαλαρα θελουν κραξιμο οι τυποι :071: :071: :071:
outlaw Ιανουάριος 22, 2006 #5 Ιανουάριος 22, 2006 Όπου κι αν έψαξα για su620 που είναι το part number βρήκα 120V....και αυτό το "u" κάνει για us. Δεν αποκλείεται να πρόκειτε είτε για πολύ καινούργιο μοντέλο ή για κάποιο αμερικάνικο μετασκευασμένο (σχετικά παλιό διότι το "su620" δίνει όλο replacement batteries....πράγμα που στο google τυχαίνει κατα 99% για συσκευές σε απόσυρση). Αλλά και πάλι υποθέσεις είναι, ένα e-mail στην apc πιστεύω θα λύσει τις όποιες αμφιβολίες. Εdit : Και ναι έπεσα μέσα, είναι παλιό : http://www.apc.com/resource/include/search_sku.cfm αυτό που έχεις : http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SU620NET αυτό που θα πρεπε να είχες πάρει : http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SC620 Μοναδική τους διαφορά που εντόπισα το φίλτρο για τη συχνότητα : Output Frequency (sync to mains) 47 - 53 Hz for 50 Hz nominal,57 - 63 Hz for 60 Hz nominal Edit No 2 : Όχι ψέματα...κοιτάζοντας τα features έχουν αρκετές διαφορές Έχεις κάθε δικαίωμα να το πας πίσω και να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω.
Green Dragon Ιανουάριος 22, 2006 Author #6 Ιανουάριος 22, 2006 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Σίγουρα το SU δεν είναι καινούργιο μοντέλο. Στο site της APS φαίνεται καθαρά ότι το SC είναι το μοντέλο που κυκλοφορεί. Το ίδιο ισχύει και για τα καταστήματα στη Ελλάδα που το εμφανίζουν με την ένδειξη ΝΕΟ.http://www.techonline.gr/product_info.php?products_id=1123Το σίγουρο είναι ότι αύριο το πρωί θα πάω στο κατάστημα και θα απαιτήσω να μου φέρουν αυτό που παράγγειλα και που εμφανίζεται και στο site τους.Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα σας ενημερώσω και θα δώσω και το κατάστημα
dimisd1442169115 Ιανουάριος 22, 2006 #7 Ιανουάριος 22, 2006 Να το δώσεις στεγνά και πολύ καλά θα κάνεις. Εγώ είδα σε site την Philips 190S σε ένα φανταστικό ασημί χρώμα και μου ήρθε σε μπέζ. Το μετάνιωσα βέβαια που δεν την έστειλα πίσω...
Green Dragon Ιανουάριος 22, 2006 Author #8 Ιανουάριος 22, 2006 Outlaw είσαι σπουδαίος. Που τα ξετρύπωσες όλα αυτά τα στοιχεία.Το εκτυπώνω τώρα αμέσως. Ειδικά αυτό:Part Number : SU620NETDISCONTINUED : recommended replacement product SC620είναι ότι μου χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!!
Green Dragon Ιανουάριος 23, 2006 Author #9 Ιανουάριος 23, 2006 Σας είχα υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της υπόθεσης.Σήμερα το πρωί, ώρα 9.30 μπαίνω στο κατάστημα με το UPS παραμάσχαλα – ήτανε και βαρύ παναθεμά το και είχε και φοβερό κρύο.- “ καλημέρα ” λέω εγώ,- “ .................” ο καταστηματάρχης και γυρίζοντας στη ταμία “ κόψτου ένα πιστωτικό και δώστου πίσω τα χρήματα ”.Στο λόγο μου παιδιά, έτσι ακριβώς έγινε. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα. Ούτε πως, ούτε γιατί, ούτε τίποτα. Σε ένα λεπτό είχα πάρει τα χρήματα και είχα φύγει από το κατάστημα.Τι να υποθέσω τώρα; Ότι ο καταστηματάρχης ή κάποιοι υπάλληλοι παρακολουθούν αυτά τα forums και ήταν ενημερωμένοι, οπότε δεν χρειάστηκε να ειπωθεί τίποτα. Γιατί άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.Αν είναι έτσι, τελικά είμαστε μεγάλη δύναμη. Και όσο μιλάμε και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και ενημερωμένοι βγαίνουμε στη αγορά και προστατευμένοι.Για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για όσα έχω μάθει από εσάς και για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει.Και ένα ιδιαίτερα θερμό ευχαριστώ στον Outlaw, super moderator του pctechnology forums.
outlaw Ιανουάριος 23, 2006 #10 Ιανουάριος 23, 2006 Δεν κάνει τίποτα. Ιδιαίτερα ευχάριστο που έκανες την δουλειά σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.