Jump to content

outlaw

Premium Members
  • Posts

    2.106
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by outlaw

  1. Με τεκμηριωμένο invoice του Κινέζου 51$... ζητήσανε την απόδειξη πληρωμής!!!! Σου λέει "ας τα αυτά"... "τα ξέρουμε τα gifts και τα δήθεν χαμηλόποσα". Τους τραβάω το report από το paypal με την πληρωμή..... και .....ω ναι.....yieee... μοδαφάκα....... pay 130€ τα της DHL για προϊόν 51$!!!!!!!!!!!!!!!! Και όχι τόλμα να πεις ότι δεν πληρώνεις να σου πω και μια άλλη ιστορία που η ταινία "ο Νονός" ωχριά μπροστά της. Βέβαια, έχουν υπάρξει και τα "τυχερά"... αλλά αυτό το 130€ για 51$ δηλωμένο και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ κοστολογημένο προϊόν, δεν τεκμηριώνεται σε καμία πολιτισμένη χώρα... ούτε απολίτιστη. Στο ανθροπωφαγηστάν νομίζω είναι φθηνότερα. I don't give a shit για όσα μονοψήφια € "έφαγε" η κακή κρατική υπηρεσία. Στη χώρα αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία - επιχειρηματικότητα, πήρε τα 10 κακά του δημοσίου και τους έδωσε νέα διάσταση στο χωροχρόνο, αποδεικνύοντας (τουλάχιστον στα δικά μου, φτωχά, μάτια) πως δεν είναι το άσπρος - μαύρος, ολυμπιακός- παναθηναϊκός, ιδιωτικός - δημόσιος, μπλε - πράσινος, που κάνει τη διαφορά. Απλά το να είσαι ή όχι Έλληνας...
  2. Δεν είναι τα ΕΛΤΑ οι μεγαλύτεροι νταβατζήδες. Για ρωτήστε τα εκτελωνιστικά της DHL για προϊόν 50$ και μετά να μου πείτε.....
  3. outlaw

    Καρτα στον φουρνο

    Ούτε στοχευμένα ούτε τπτ και το θυμάσαι .... μία είναι η λύση και σίγουρα δεν είναι ούτε ο φούρνος ούτε τα πιστολάκια ούτε οι φριτέζες. Όποιος θέλει να "παίξει" με το 2ο ή παροπλισμένο φορητό του τότε πλάκα έχει. Παίζει με κάτι που δεν έχει να χάσει. Αν δεν έχεις € για φορητό όμως όσο και να "παίζεις" με το ίδιο chip, όσο και να κτυπιέσαι, τον (_!_) κάτω να βαράς, θα στο ξανακάνει.....Y?.....read το πιο άρτια δομημένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο article για το θέμα .+- όποιος θέλει να γεμίζει αφρό το κατακρεουργημένο λάστιχο του με τα λινά απ' όξω και να βγει στην εθνική, his choice.
  4. outlaw

    Καρτα στον φουρνο

    Reflow σκουλήκι..... reflow....
  5. outlaw

    Καρτα στον φουρνο

    Απο τις foto βλέπω ένα TW3 board..... να του κάνεις τελευταίο bios update http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/10798/eng/3C34.zip〈=eng&Dwnldid=10798 τελευταίους drivers για win (δεν ξέρω τι throtling κάνει απο linux) και ρίξε το powe rail του sysfan σε μια usb να είναι always on.... θα κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί!
  6. outlaw

    Καρτα στον φουρνο

    Ακόμα και μ' ένα κινέζικο puhui T - 870A κάνεις μια χαρά δουλειά που κρατάει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αλλά θές και και πολλά παρελκόμενα (μέγγενες, πατούρες, πάστες, τούρτες... κουρκουμπίνια) που το συνολικό κόστος καθηστά ένα τέτοιο rework station ασύμφορο για μία μόνο επισκευή..... καλά είναι και τα φουρνάκια και τα heatguns για μια παράταση ζωής, αλλά ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος να στείλεις το pcb μια και καλή στο τάφο
  7. Πάει για κλείσιμο αυτό το μαγαζί
  8. http://multirama.gr/products/product?pid=0222233&catid=010300 Κανείς για ομαδική?
  9. outlaw

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Όταν πιστώνεις τον πελάτη και εσύ δεν πιστώνεσαι απο τον προμηθευτή αλλά στο κάνει αλλαγή, αυτό γίνεται.
  10. outlaw

    Watercooler's Gallery

    Τα ψυγεία τα χεις εν σειρά?
  11. outlaw

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Μιας που απ ότι κατάλαβα απαντάς σε εμένα, για πες μου την γνώμη σου (και θα ήθελα και την γνώμη όλων), τι θα άρμοζε ας πούμε σε κάποιον που σε κορόϊδεψε στο RMA, σου έκοψε χαμηλώτερο πιστωτικό για προϊόν με 3ετή εγγύηση, ούτε καν στα μέσα της εγγύησης με την δικαιολογία οτι η μαμά εταιρία τα πιστώνει μισοτιμής (καταλαβαίνουμε οτι το πιστωτικό λοιπόν ήτανε...το μισό)....και φυσικά μετά απο επικοινωνία με την ΙΔΙΑ την εταιρία διαψεύδωνται όλα? Και μιας και αναφέρθηκε και το warranty policy της WD και ευρωπαϊκά δικαστήρια....το θέμα είναι πολύ πιο απλό απο μόνο του....άμα πάρεις RMA δίσκο αναναιώνεται η εγγύηση αφού ο νέος δίσκος έχει άλλο s/n, manufactured date και warranty expiration date....μπορείτε να τσεκάρεται και το s/n απο το νετ του νέου δίσκου....εκεί σκάνε όμως οι αμπελοκτηματίες, το ημερολόγιο των οποίων έχει κολήσει στο 1 τιμολόγιο και θα σου αρνηθούν το RMA.
  12. outlaw

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Εγώ προ ετών τα πήρα άσχημα με μια ιστορία με ένα pc (μονάδα ολόκληρη την είχανε κάνει μπάλα ποδοσφαίρου) και πήρα την απόφαση να το τραβήξω όσο πάει. Φτάσαμε μέχρι 4 μέρες πριν το δικαστήριο και έγινε συμβιβασμός τρελός υπερ μου. Απο τσαντίλα και μόνο δεν τους επέστρεψα ποτέ το 1ο pc το οπόιο και έκανα κομμάτια και όποιος έπερνε τηλέφωνο απο τις 2 εταιρίες (και η αλυσίδα και ο αντιπρόσωπος....κινήθηκα εναντίον και των 2) έτρωγε τα μπινελίκια της ζωής του. Η κίνηση μάτ πάντως ήταν η κοινοποίηση της επερχόμενης δημοσιοποίησης του συμβάντος απο τα 3-4 περιοδικά του χώρου που είχα στείλει επιστολές, προς τους 2 ακατανόμαστους. Εάν ο νόμος λέει έτσι τότε είναι ΕΤΣΙ και όχι γιουβέτσι. Ξυπνάτε λίγο και αφήστε τον κάθε, μη πω τώρα, να λέει τα δικά του, να αρνείτε νόμιμα RMA, να αποποιείται τως ευθυνών του, να καταπατά τα δικαιώματά σας, να βιάζει το πορτοφόλι σας, γιατί πούλησε ένα χωράφι στο κατρουλοχώρι και ήρθε εις τας πρωτεύουσας να κάνει κεφάλαιο. Αφού σας το αρνείται το RMA θα το πάρετε που θα το πάρετε το καινούργιο, κάντε και μια αγωγούλα να υπάρχει (6+ μήνες να εκδικαστεί) ρίξτε ένα γράμμα σε κανα απο αυτά τα toilet magazines και όταν λάβει ο αμπελοκτηματίας το εξώδικο (10 μέρες πριν τη δίκη) να δείτε πως η 6600gt γίνεται 6800ultra και εκταμίευση ρευστού για την πληρωμή του δικηγόρου. Edit: Ξέρω γω....ρωτάω, να μη μάθω τι ισχύει στο United States of Στουρνά....ΡΑ?
  13. outlaw

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Μη μασάς. Όταν πέφτεις σε "γαϊδούρι" πωλητή-άνθρωπο ανέβαινε την ιεραρχία εως ότου βρείς νοήμον ων και συνενοήσιμη μορφή ζωής. Τώρα τελευταία σα πολλούς όνους μαζέψανε εκεί στο Τελάρο. Πληροφοριακά στο υποκατάστημα του Αλίμου υπάρχουν ακόμα (ευτυχώς) παλικάρια με τα οποία θα κάνεις τη δουλειά σου. Επι του συγκεκριμένου θέματος, ΠΡΕΠΕΙ να σου την αλλάξουν κι ας λένε οτι θέλουν. Απλά έπεσες στον ενδοπαλαμικό πεοπαλινδρομητή της βάρδιας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.