Jump to content

a3uristos

Premium Members
  • Posts

    216
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About a3uristos

  • Γενέθλια 17/03/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    AΘηνα!

a3uristos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. a3uristos

    R9 280x

    End of story : Kaputt η καρτα και παιρνω παραστατικο με τα λεφτα στα χερια μου .
  2. a3uristos

    R9 280x

    Καταρχας την εκανα install σε 2 αλλα δυνατα pc και μου εβγαλε τα ιδια προβληματα. Για αυτο την πηγα στο Πλαισιο να την βαλει σε ενα καθαρο pc να τρεξει benchmarks . Δουλεψε απροβληματιστα ειπαν οι τεχνικοι. Τελοσπαντων, την βαζω παλι στο pc μου και κανω format τα windows. Τρεχω games και κανει ακριβως τα ιδια. Αποφασιζω λοιπον να ριξω τα clocks σε 850 την gpu ,1350 την μνημη και voltage limit +20% συμφωνα με το msi afterburner. Τρεχω ελαφρυ παιχνιδι (league of legends) και τρεχει,βεβαια καθε 5 λεπτα εμφανιζει artifact σε στιγμιαιο καρε. Εχω απηυδήσει που δεν μπορει να τρεξει στα stock ρολογια. ( btw ASIC quality στο gpu-z βγαζει 66.5%)
  3. a3uristos

    R9 280x

    Και μενα ζεσταινοταν οταν ετρεχε στο max. Το ο/c εγινε απο Sapphire Trixx. Και τα ρολογια που εβαλα ,τα θεωρω αρκετα χαμηλα για να κρασαρει ετσι. Μηπως να κανω ενα φορματ το pc για να περασω τους drivers απο αρχη? Μπορει να μπλοκαρει κατι την registry ..
  4. a3uristos

    R9 280x

    Tα clocks τα κατεβασα παλι σε stock . Μολις εδωσα 1.25v με stock clocks και παλι κρασαρε . Την εκανα install σε pc ενος φιλου οπου εχει amd , εκανα clean install τα drivers και εχω ακριβως τα ιδια προβληματα.
  5. Πριν λιγες μερες πεθανε η GTX 670 μου και αγορασα μια sapphire R9 280X (dual-x) . Δεν εκανα φορματ τον υπολογιστη και μετα το uninstall των nvidia drivers, περασα το Catalyst 14.12 omega. Σημερα κανω το πρωτο μου oc στην R9 με clocks : Base Gpu clock: 1020 , OC Gpu clock : 1080 Base Mem clock: 1500 , OC mem Clock 1600 voltage : 1050 , OC voltage : 1150 Μολις ανοιγω ενα game και ενεργοποιειται η καρτα γραφικων κρασαρει. Βγαζει κατω δεξια την ειδοποιηση AMD driver has stopped working and has recovered successfully ή ''ταδε game'' has been blocked from accessing graphics hardware. Βοηθεια παρακαλω πριν μισησω την AMD αδικα.
  6. a3uristos

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Απο mindfactory.de αν αγορασω cpu, mobo , ssd & gpu ποσο πανε περιπου τα μεταφορικα?
  7. a3uristos

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ποτε βγαινουν με το καλο οι νεοι AMD Piledriver? για desktop
  8. a3uristos

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ντανκε σεν .. Παω να ψαξω για αλλα ευρωπαικα μαγαζια ..
  9. a3uristos

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    ερωτηση μαγκες! Απο newegg ερχεται τιποτα ελλαδα?
  10. a3uristos

    Καρτα στον φουρνο

    ξεχασες τη μπεσαμελ να βαλεις στο ταψακι...
  11. a3uristos

    Καρτα στον φουρνο

    πο*λος..τιποτα..δεν μου παιζει.. θα ξαναπροσπαθησω αλλη φορα για τον φουρνο..
  12. a3uristos

    Καρτα στον φουρνο

    ετοιμη η καρτα για τον φουρνο...μολις μπηκε..σε λιγο θα πω αποτελεσματα
  13. a3uristos

    Καρτα στον φουρνο

    Αυτη τη στιγμη αναρωτιεμαι...γιατι μολις βαραει μια καρτα περιπου 105-110 βαθμους γινεται το κοινως γνωστο throttling? (λογικα τοσο αντεχει ? τοτε γιατι στους 200 ψησιματος?)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.