Jump to content



Shark Case & Enermax Τροφοδοτικο για Silent Pc


PcLover

Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα του PcTechnology!!

Θελω την βοηθεια σας παιδια ή την συμβουλη σας θελω παντως βοηθεια!

Εχω το Pc απο το Νοεμβρη του 2004 τοτε που το πηρα δεν εδωσα μεγαλη σημασια στο κουτι και στο τροφοδοτικο. Ετσι τωρα που καθομαι αρκετες ωρες με ενοχλει πολυ ο θορυβος του κουτιου ο οποιος προερχεται απο το τροφοδοτικο.

Τοτε θυμαμαι ειχα δωσει 50 ευρω για κουτι Innovator το οποιο ειχε μεσα και τροφοδοτικο. Λεω να παρω λοιπον το Thermaltake Shark

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700276

και απο τροφοδοτικο το ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241

Ολα αυτα τα κανω για να εχω ησυχια γιατι με εχει ζαλισει το air conditon.

Τι λετε ? Θα κοιμαμαι με το pc ανοιχτο ? Και θελω να αλλαξω και κουτι γιατι ειναι πολλη περιορισμενος ο χωρος μεσα σε αυτο που εχω τωρα..και μνημη να θελω να βαλω θα δυσκολευτω.

Για πειτε μου την αποψη σας...

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου έχω το Shark και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος από το θόρυβο που δεν κάνει :) για τροφοδοτικό επέλεξα πρόσφατα το OCZ Modstream 520W που είναι όντως αθόρυβο... ανετα πιστεύω πως θα κοιμάσαι με ανοιχτό pc χωρίς να σε ζαλίζει... Εμενα στην όλη κατάσταση μου την χαλάει η κάρτα γραφικών με τον θόρυβο που κάνει!

Όσο για την μνήμη αποκλείεται να σε δυσκολέψει μιας και έχει συγκεκριμένες εγκοπές που μπαίνει... Απλά κοιτάς που βρίσκονται οι εγκοπές και την τοποθετείς ανάλογος!

Link to comment
Share on other sites

Για το τροφοδοτικό έχω ακριβώς αυτό που έδωσες στο link πιο πάνω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι απολύτως ήσυχο. Θα σου πρότεινα όμως να πάρεις αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700248

μιας και έχει την ίδια ακριβώς τιμή και ατκετά περισσότερα watt. Γιατί συμβαίνει αυτό δεν ξέρω να σου πω. Το έβαλε πριν καμιά βδομάδα ένας φίλος. Πολύ καλό.

Επίσης δες και αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700346

είναι λίγο πιο ακριβό αλλά το οτι βγαίνουν τα καλώδια και χρησιμοποιείς μόνο όποια σου χρειάζονται νομίζω οτι είναι πολύ χρήσιμο.

Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.