Jump to content



Η εικόνα αναβοσβήνει σε 6600LE


HikariNoRevan

Recommended Posts

Καλησπέρα, ένας φίλος από Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει πρόβλημα με την 6600LE του, και με έβαλε να ποστάρω μήπως και βρεθεί κάποια λύση. Η συννενόηση έγινε τηλεφωνικώς και τα στοιχεία του συστήματος είναι αυτά που του έγραψε το CPU-Z

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν κάνει δεξί κλικ πάνω σε εικονίδια αρχείων βιντεο, πχ .avi, η οθόνη σβήνει για 1-3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει πάλι και όλα κανονικά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και όταν πηγαίνει στα properties της κάρτας γραφικών.

Το σύστημα του είναι το εξής: Intel P4 Prescott 3GHz, Gigabyte 8194P-G, Melco ddr2 Ram @ 4-4-4-12, και τέλος η προαναφερόμενη Prolink Pixelview 6600LE PCI-E με τους 81.98.

Ξέχασα να τον ρωτήσω για την οθόνη, ξέρω όμως ότι είναι 15άρα ψιλοπαλιά, και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι την πρόσφατη αλλαγή στο παραπάνω σύστημα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μήπως είναι θέμα τροφοδοτικού; Ή εγκατάστασης των drivers.

Ας κάνει ένα πλήρες uninstall των οδηγών και επανεγκατάσταση, ή ας δοκιμάσει και κάποιους παλιότερους drivers, πχ 77.77 αντί για τους 81,98

Link to comment
Share on other sites

Από ότι μου είπε έχει δοκιμάσει παλιότερους drivers και κάνει το ίδιο πρόβλημα. Όσον αφορά το τροφοδοτικό θα πρέπει να ανοίξει το κουτί να δει.

Πάντως εμένα μου φαίνεται όπως όταν κάνεις install τα win, και η οθόνη αναβοσβήνει όταν την κάνει detect, κάπως έτσι μου ακούγεται, σαν να ψάχνει να βρει κάτι το μηχάνημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.