lukasbayern Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Καλημέρα πάιδες, πήρα το παραπάνω τροφοδοτικό, το εγκατέστησα με τον ίδιο τρόπο που είχα το noisetaker 485 watt. Ανάβει το λαμπάκι της μητρικής δίπλα στις μνήμες, αλλά όταν πάω να πατήσω οn κάνει ένα τσίκ, ξεκινάει στιγμιαία ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού αλλά τπτ παραπάνω, ξανακλέινει. Δε δίνει ρεύμα παραπέρα. Έβγαλα όλα τα καλώδια, άφησα μόνο τα 4 της τροφοδοσίας της μητρικής (dfi sli ultra-d), αλλά παρόλα αυτά τπτ. Να το πάω πίσω στο μαγαζί μάλλον η υπάρχει κάνα κόλπο; Παράξενο διότι έχω ήδη ένα enermax χωρίς προβλήματα λειτουργίας με τη μητρική. :022:
Zakkorn Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Φεβρουάριος 6, 2006 Εγώ όπως θα δεις και στην υπογραφή μου έχω παρόμοια πράγματα. Αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως το δικό σου όταν το σύνδεσα. Ξαναέλενξε τα καλώδια και άμα δεις ότι ενώ 100% όλα είναι στη θέση τους και σου συνεχίζει το πρόβλημα μάλλον θέλει αντικατάσταση. ΥΓ. Σα να έχει κάποια καμμένη ασφάλεια μέσα του.
lukasbayern Φεβρουάριος 6, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 6, 2006 Να σου πω, το τροφοδοτικό αυτό έχει 2 12άρες γραμμές για μητρική έτσι δεν είναι; Άρα η μία δε χρησιμοποιείται. Βάζουμε μόνο αυτή που γράφει πάνω 12V.
Zakkorn Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Φεβρουάριος 6, 2006 Γενικά βάζεις το 24pin ΑΤΧ στο αντίστοιχο ΑΤΧ και το 8pin στο αντίστοιχο 8πινο slot, αλλιώς αν έχει 4πινο slot, το "σπας" σε 2 4πινα και βάζεις αυτό που γράφει +12V.Αυτό εννοούσες ότι έχει 2 12V για μητρική?
lukasbayern Φεβρουάριος 6, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 6, 2006 Ναι. Τελικά το δοκίμασα και σε άλλο πισι που δε χρειάζεται 4πινο σλοτ παρά μόνο 24πινο, παλίας τεχνολογίας, και κάνει τα ίδια. Το πάω πισω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.