Jump to content

lukasbayern

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by lukasbayern

  1. lukasbayern

    Δεξί ηχείο τα τίναξε

    Ναι, εννοείται... Το πρόβλημα είναι στο ένα ηχείο. Τον πήρα τηλέφωνο για να το δει. Λέτε να με γδάρει; Λέει, θα το αφήσω εκεί και θα μου πει.
  2. lukasbayern

    Δεξί ηχείο τα τίναξε

    H αντιπροσωπεία είναι στο εξωτερικού και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουν να τα αντικαταστήσουν ούτε αξίζει να τα στείλω για επισκευή. Οπότε... ποιό εργαστήριο μου συστήνετε για επισκευή; Μην αγοράσω άλλα ηχεία, δεν θέλω άλλα έξοδα
  3. lukasbayern

    World of Warcraft

    Ωστόσο θυμάμαι με νοσταλγία εκείνες τις ημέρες στον Crushridge..
  4. lukasbayern

    World of Warcraft

    Κι εγώ αλλά ως casual. Και μάλιστα τον ίδιο χαρακτήρα, τον παμμέγιστο warrior μου, τον λατρεύω! Ποτέ δεν έπαιξα άλλο χαρακτήρα
  5. Καλησπέρα παίδες! Έχω ένα πρόβλημα. Έχω τα Gigaworks T3 της Creative. Tο τελευταίο διάστημα όμως το δεξί ηχείο κάνει παράσιτα, τριγμούς κλπ κλπ. Φυσικά είναι εκτός εγγύησης.. Δεν είναι αμαρτία να τα πετάξω; Τι μπορώ να κάνω; Τα είχα πάρει από το Πλαίσιο.
  6. lukasbayern

    Αναβάθμιση Υπολογιστή!

    Ok! Καμία ένσταση όσον αφορά τη μητρική; Σε άλλο ποστ διάβασα για την Asus και μία Gigabyte. Επίσης ποιά κάρτα 390 να επιλέξω για να μην έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες καθώς και να είναι και πιο γρήγορη; [emoji12] Ψύκτρα; (Σας έπρηξα)
  7. lukasbayern

    Αναβάθμιση Υπολογιστή!

    Κάποτε είχα custom made υδρόψυξη και μετέπειτα phase change. Ωστόσο επί εποχής Athlon.Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα απλά να τσιμπήσω λίγο την cpu/ram αλλά OK δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Ανέφερα τα 16 giga γιατί δεν ξέρω τις απαιτήσεις των νέων games. Μην ξεχνάς ότι δεν έπαιζα σύγχρονα games με το προηγούμενο σύστημα. Αν με 8 είμαι εντάξει, βάζω ένα Dimm και βλέπουμε.
  8. lukasbayern

    Αναβάθμιση Υπολογιστή!

    Μητρική και CPU; [emoji13] Υπόψη, μου αρέσει το κλοκάρισμα, τουλάχιστον κάποια στιγμη. Επίσης, θα μπορούσα να βάλω ενα dimm των 8Gb και να προσθέσω άλλα 8 στο μέλλον.
  9. lukasbayern

    Laptop 15'' μέχρι 800 Ευρώ

    Παιδιά Ελβετία θα πάω, οπότε δεν ξέρω τι παίζει εκεί[emoji13]
  10. Εγώ πάλι πήρα αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ομολογώ επίσης ότι είναι και πολύ σικ τελικά http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-366stu3-b-35-sata-hdd-external-enclosure-usb-30-black-p-PER.800258
  11. lukasbayern

    Αγορά Λάπτοπ

    Η μόνη μου ένσταση είναι τα 4giga μνήμη. Θα προτιμούσα 6.
  12. Καλησπέρα σας! Τι γνώμη έχετε για αυτό: http://www.wdc.com/gr/products/products.aspx?id=1180 Η αλήθεια είναι, ότι χρειάζομαι κάτι που να μπορώ να έχω πρόσβαση από αποιαδήποτε σημείο του σπιτιού. Είμαι απλός χρήστης και αναζητώ ευελιξία. Είναι εύκολο στο στήσιμο; Τι σκληρούς παίρνει; Κάτι αντίστοιχο/καλύτερο; Ευχαριστώ!!
  13. lukasbayern

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    Καλησπερα παιδες! εχω εδω και καιρο την LG 29EA93-P και θα ηθελα να τη ρυθμiσω καποια στιγμη.. Αν γνωριζει καποιος το οτιδηποτε ας βοηθησει. Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.