Jump to content



σφαλμα ύστερα απο βραχυκύκλωμα


Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα παιδια . θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας . ειχα ενα συστημα υπολογιστη μονο με firewall χωρις αντιβαιρους για αρκετο καιρο . Η μητρικη και ο επεξεργαστης επιβιωσανε απο βραχυκυκλωμα .το συστημα μετα απο αλλαγες που του εκανε δεν εδειχνε προβληματα σταθεροτητας.το βραχυκυκλωμα χτυπησε στο τροφοδοτικο.

Ενα καλο πρωινό σηκώθηκα και το ακόλουθο μήνυμα εμφανίζοταν στη αρχική οθόνη του βίος : ide secondary channel no80 conductor cable not installed. .

:έχετε μια ιδέα ποιο μπορεί να είναι το αίτιο αυτού του μηνύματος;υπάρχει πιθανοτητα να εχει χτυπησει ιος το συστημα στο BIOS;

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε, το thread θα κλείσει... Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν και θα ήθελα επίσης να προσθέσω μία διευκρίνηση:

το 40ρι καλώδιο είναι ΑΤΑ 66 ενώ το 80ρι είναι ΑΤΑ100/133. Το μήνυμα σε ενημνερώνει οτι με το παρόν καλώδιο (καλωδιοταινία 40ρα) θα χάνεις ταχύτητα.

Και πάλι σας ευχαριστώ, το θέμα κλείνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.