Jump to content



Ο υπολογιστης μου εμεινε χωρις μουσικη


Odyseas

Recommended Posts

Επαθα ενα ατυχημα μαλλον σοβαρο.

Ο σκληρος δισκος ειναι χωρισμενος σε δυο τμηματα. Οταν πηγα να κανω restore μεσα απο το ghost της Norton, εκανα ενα λαθος και αντι να κανω restore/local/ partition/ from image/ εκανα disk/ from image με αποτελεσμα : ο δισκος εγινε ενα, εσβησε ο διαμερισμος (partition) και μαζι χαθηκαν τα μουσικα αρχεια που ηταν αποθηκευμενα μεσα.

Με ενα προγραμμα (το On Track Data Recovery) ανεκτησα μεν τα χαμενα μουσικα αρχεια (wave, mp3) ουσιαστικα ομως ειναι σαν να μην εκανα τιποτα, και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.

Τα αρχεια αυτα προερχονται απο το cubase (audio-midi sequencer) και ειναι tracks απο διαφορα songs. Ακους δηλ. σ' ενα αρχειο μια κιθαρα, σ' ενα αλλο δευτερο ενα μπασσο κοκ. Για οσους γνωριζουν την σχετικη ορολογια ειναι αρχεια πριν απο το mixdown (το αρχειο mixdown ειναι αυτο που ακουμε στο cd του εμποριου με ολα τα οργανα μιξαρισμενα σε δυο καναλια.)

Τα ανακτημενα αρχεια που εχω, ειναι αναριθμητα και ολα μαζι μεσα σ' ενα φακελλο, και δεν χρησιμευουν σε τιποτα. Ειναι σαν να εχεις χιλιες φωτογραφιες σχισμενες σε χιλιαδες κομματακια.

Υπαρχει περιπτωση να ανακτησω τα αρχεια, το καθενα μεσα στο φακελλο του με το ονομα του song στο οποιο ανηκει κλπ ; Εστω στο περιπου. Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει λιγο.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει με το Get Data Back.

Με το Easy recovery pro τα κατάφερα καλύτερα. Θα πρέπει όμως να τρέξεις το πρόγραμμα στον κατεστραμμένο δίσκο και να μην γράψει ή σβήσει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.