Jump to content



Θα το κλείσεις επιτέλους??!!


s6_sot

Recommended Posts

Παιδία χτες μου συνέβη το εξης κουφό!!! Άνοιξα το tray από το DVD για να βάλω ένα δισκάκι, έβαλα το δισκάκι, πάτησα το κουμπί να κλείσει το tray, έκλεισε αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο ξανάνοιξε από μόνο του:095: !!! Από τότε όλο αυτό συμβαίνει!!!! Δεν μπορώ να το κλείσω!!!:102: Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!!

(όταν κλείνει, το λαμπάκι δεν ανάβει καθόλου)

Link to comment
Share on other sites

Την δουλεια πρεπει να την κανει καποιο προγραμμα. Πες μας τι προγραμματα υπαρχουν στην εκκινηση του υπολογιστη σου και τις υπηρεσιες (εκτος απo προγραμματα με κατασκευαστη microsoft). Θα τα βρεις στο start > run > msconfig

Δες και στις διεργασιες για κανενα περιεργο προγραμμα που δεν ξερεις. Αυτο μπορεις να το κανεις με αυτο εδω το http://www.teamcti.com/pview/PrcView_5_2_15.zip

Δειχνει και το full path του καθε προγραμματος ωστε να μπορεις να τσεκαρεις τι γινεται.

Πες μας ακομα τι ακριβως εκανες πριν να αρχισει αυτο (προγραμματα που εγκατεστησες κτλ)

Η λυση ειναι σιγουρα κοντα....οποτε καποιος εμπειρος θα σου βρει καλυτερη λυση (περνανε συνεχεια οι Moderator και ολοι αυτοι τελος παντον)

Link to comment
Share on other sites

Yep νομιζω πως ναι, αν δεν ειναι στην εγγυηση δηλ. Αν δεν με απατα η μνημη μου, οσες φορες εχω ακουσει για το προβλημα αυτο (και δεν ευθυνεται καποιο trojan) προκειται για hw προβλημα που δε φτιαχνεται. Θα εισαι σιγουρος οταν δοκιμασεις τον οδηγο και σε αλλον υπολογιστη.

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο κάνει και όταν έχω συνδεσει μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας, άρα δεν νομίζω να φταίει oύτε ο υπολογιστής ούτε τα windows... :088: Πάει ο οδηγούλης μου!!! Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καινούργιο? Αυτός που έχω είναι ο Pioneer DVD-120 και εδώ και 3 χρόνια δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα (εκτός από αυτό!!) και διαβάζει τα πάντα!!

Link to comment
Share on other sites

Και οτι ετοιμαζομουνα να ρωτησω αν το κανει συνεχεια η οταν φορτωσουν τα windows. Πες το απ την αρχη!

Και ετοιμαζομουνα να παρω ενα DVD RW απο e-shop - pionner. Μαλλον να το ξεχασω..:108:

Και μιας και μιλαμε για προβλημα DVD drive και συγνωμη που γραφω στο χωρο σου s6_sot μηπως hemismasm ξερεις γιατι το DVD RW που εχω δεν γραφει DVD. Βαζω μεσα DVD αδειο, προσπαθει να το διαβασει (αρχιζει να το γυριζει) και σταματαει κανοντας κατι "χριτσ χριτσ". Αφου σκεφτηκα μηπως δεν ειναι DVD writer - ειναι αναγνωστης DVD και αντιγραφεας CD. Αλλα εγω το πηρα για να γραφω DVD και δεν εχω γραψει ποτε.

Συγνωμη και παλι. Εαν ειναι θα βγαλω ξεχωριστο Post:078:

Link to comment
Share on other sites

no prob απλα δεν αναφερεις καν το μοντελο - οποτε ειναι λιγο δυσκολο α σε βοηθησω :)

s6_sot αν θελεις pioneer λογω συναισθηματικης δεσμευσης :p μπορεις να κοιταξεις το 110, δειχνει να ειναι πολυ καλο.

Link to comment
Share on other sites

Ειστε γρηγοροι!!! Γι αυτο μπηκα για να ενημερωσω το Post.

Το μοντελο μου ειναι :

LITE-ON DVD+RW LDW-401S

Εχω δοκιμασει διαφορα DVD rom και τιποτα με κανενα.

Μηπως να αναβαθμισω firmware αν και δεν πιστευω να γινει τιποτα. Αν δεν κανω λαθος οταν αγοραζεις ενα pc με dvd rw δεν περιμενει να βαλεις firmware για να γραψει dvd ενω γραφει cd. Οποτε...

Link to comment
Share on other sites

:070: Τόλμησες και έγραψες στο Thread μου!! (πλάκα κάνω!). Υπάρχει περίπτωση ο οδηγός σου να μην είναι συμβατός με τα δισκάκια που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να γράψεις και σε άλλη μάρκα.(γράψε τι μαρκα δισκάκια χρησιμοποιείς, οι ψαγμένοι μάλλον θα μπορέσουν να σου πουν αν είναι πρόβλημα συμβατότητας). Όταν βάζεις μέσα οποιοδήποτε δισκάκι (όχι απαραίτητα άδειο) το διαβάζει? Αν όχι φταίει ο οδηγός σου! Να πας να στον αλλάξουν!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλα ειναι απιστευτο. Τελικα εκανα firmware upgrade και μαντεψτε - πηρε μπρος το μηχανημα. Τωρα παντος τι να πω. Θα επρεπε οταν παιρνεις το drive να σου λενε τουλαχιστον "μην ξεχασετε να κανετε firmware upgrade για να γραψετε cd." Και εγω δεν ηξερα τι να κανω. Μεχρι τωρα μου σπαει τα νευρα η :070:M$, μηπως να βαλω στο ματι και τη LITE ON:097:?

Link to comment
Share on other sites

Το δικο μου προβλημα ακυρο παραμενει. Αυτη τη φορα τα παιρνει μεσα τα DVD χωρις χριτσ και χρουτσ. Μια χαρα. Αλλα μολις παω να γραψω δεν βλεπει τιποτα. Το βλεπει σαν να μην υπαρχει τιποτα μεσα. Πηγα και σε ιδιοτητες του drive και δεν το εβλεπε καθολου. Παντος ειχαμε μια βελτιωση. Οποτε....καμια λυση κανεις.... η φευγω για drive Pioneer (ε αφου λυθηκε το προβλημα..)?

Εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες. Οσο για αλλαγη... πριν 2 χρονια πηρα το pc.

Link to comment
Share on other sites

Εχω νεα. Εκανα παλι firmware upgrade αλλα τωρα εβαλα το stock firmware για 811S ενω εγω εχω 401S. Δουλευουν μια χαρα ολα εκτος απο τι αλλο...dvd burning. Η διαφορα ομως ειναι οτι αυτη τη φορα αναγνωριζει το αδειο dvd σαν αδειο cd (Μοναδα CD λεει) αλλα παλι βγαζει 0 ενδειξεις στα properties. Δοκιμαζω να γραψω αρχεια απο το δισκο και αυτη την φορα το αναγνωριζει σαν αδειο Dvd-R σε Ok! κατασταση για εγγραφη. Παταω εγγραφη και μολις παει να αρχισει το "dvd burning" τοτε μου πεταει "couldn't write to device" (εχω ashampoo burning studio προσωρινα), κολαει το προγραμμα και βεβαια το dvd γινεται ψοφιο.

Τωρα τι:102: να κανω? Να βαλω το firmware για 10054189659S μπας και δουλεψει?

Σε λιγο θα αρχισω να το βαραω μπας και αναβαθμιστει το firmware απο το :021: κοπανημα και αρχισει να δουλευει οπως πρεπει να δουλευει

Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτο το ξερω οτι μπορει να γινει ζημια. Αλλα ακομα και να γινει ζημια :

1)ή θα δοκιμασω να ξαναεπαναφερω το παλιο firmware και ενα δεν γινει

2)Ετσι και αλλιως εγω ετοιμαζομουνα να παρω καινουργιο για αυτο το λογο επειδη δεν γραφει dvd οποτε το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο

Δεν θα χασω τιποτα, το πολυ πολυ να κερδισω και ηδη κερδισα κατι : πιο γρηγορη εγγραφη - αναγνωση παντος το αιωνιο! προβλημα παραμενει...

Link to comment
Share on other sites

Θα το δοκιμασω και αυτο ετσι και αλλιως γιατι να παρω το nero αμεσα. Αλλα ακομα και με την εγγραφη των windows που δοκιμασα παλι δεν μπορουσε να γραψει. Σαν να μην ειναι δυνατη η εγγραφη στη συσκευη dvd απο το μηχανικο μερος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.