Jump to content



ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ


Recommended Posts

Μηπως ετρεξες το starforce nightmare και εκρυψες τους οδηγους με αυτον τον τροπο?Ξανατρεξτο και πατα το enable cd και θα επανερθουν.Πηγαινε και στο device manager και δες αν το συστημα τα βλεπει κανονικα.Και σβησε τα αλλα δυο threads που εβαλες πανω στην ταραχη σου :040:

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα από όλα δεν είναι λεξιλόγιο αυτό που χρησιμοποιείς για να ξεκινήσεις το thread.

Δεύτερον κάποιος θα σου απαντήσει και με ένα thread, δεν χρειάζεται να ανοίξεις τρία.

Τρίτον Δεν είμαι moderator, απλά εκφράζω προσωπική άποψη.

Επί της ερωτήσεως τώρα.

To GTR και μερικά παιχνίδια ακόμη, αλλά ΚΑΙ demo χρησιμοποιούν StartForce.

Η συγκεκριμένη προστασία καθώς και μερικές λύσεις που προσπαθούν να την παρακάμψουν (πχ Starforce Nightmare) δημιουργoύν διάφορα προβλήματα οπότε καλό είναι να μην εγκαθιστάς τέτοιες εφαρμογές (παιχνίδια που χρησιμοποιούν Startforce, ή προγράμματα που την παρακάμπτουν) στον υπολογιστή σου.

Για να αφαιρέσεις το Startforce, πρώτα πρέπει να απεγκαταστήσεις κάθε εφαρμογή που το χρησιμοποιεί. Για λίστα αλλά και πώς θα το κάνεις αυτό δες εδώ http://www.glop.org/starforce/

Υ.Γ. Όλα αυτά δεν στα λέω στα τυφλά. Την έχω πατήσει ακριβώς όπως και εσύ και μάλιστα με το συγκεκριμένο παιχνίδι (το demo του).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εφοσον έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο του μήνα χωρίς καμία απάντηση, το θέμα πλέον δεν ανήκει στην κατηγορία επείγοντα περιστατικά και κλειδώνει.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.