Jump to content



Περίεργος θόρυβος από ηχεία Creative...


panblock

Recommended Posts

Έχω τα Creative Inspire P5800 (5.1). Πολύ καιρό τώρα ακούγεται ένα περίεργος θόρυβος από το κεντρικό ηχείο. Είναι κάτι σαν "σφύριγμα", ένας "τσιριχτός" ήχος ο οποίος κρατάει 3-4 δευτερόλεπτα και μετά σταματά. Αυτό γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα... Αν δυναμώσεις την έντασης ευτυχώς δεν ανεβαινει και ο θόρυβος. Βέβαια σε μικρή ένταση είναι πολυ ενοχλητικό. Στα ακουστικά δεν ακούγεται τίποτα οπότε υποθέτω πως δεν είναι απο την κάρτα (Audigy 2 value).

Η εγγύηση λήγει σε λίγες μέρες και λέω αν έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει να το κυνηγήσω αν είναι. Προσπάθησα να βρω άκρη και στο forum της Creative αλλά ξέρετε πόσο δυσκολο ειναι να περιγράψεις αυτόν τον ήχο στα αγγλικά και να βρεις πληροφορίες για αυτόν? χεχεχε Κάπου στο forum της Creative πήρε το μάτι μου πως σε κάποιες σειρές ηχείων ήταν προβληματικά τα subwoofer και έκαναν περίεργους θορύβους. Έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο?... Θα στείλω και e-mail στην Creative τώρα....

Ευχαριστώ :039:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις μήπως καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Κάποια συσκευή του PC μήπως? Έχω πολλές μπρίζες σε ένα πολύμπριζο... Μήπως αυτό? Και μια άλλη απορία! Είναι δυνατόν η γραμμή του ρεύματος να έχει "θόρυβο", όπως του τηλεφώνου?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, έχω ακούσει πολλά κουφά κατά καιρούς, αλλά για να δεις αν τα ηχεία έχουν πρόβλημα (οπότε τα στέλνεις κατευθείαν για RMA) δοκίμασέ τα σε κάποιο άλλο PC, σε κάποιο άλλο χώρο.

Αν εκεί το σφύριγμα σταματήσει πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά στο δικό σου περιβάλλον οπότε σε περιμένει δουλειά :110:

Link to comment
Share on other sites

Τα σύνδεσα και με το Laptop και πάλι κάνουν θόρυβο. Μετά από αλέπαλληλα e-mail με την Creative και διαφορα που μου είπαν να δοκιμάσω, τελικά μου πρότειναν να τα γυρίσω πίσω με RMA ή να μου τα αλλάξουν στο μαγαζί που τα πήρα.... Αααχ, τι τραβάω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.