Jump to content



video στην tv???


d|smal

Recommended Posts

συνδεσα το pc στην τηλεοραση (14αρα) για να δω μια ταινια εκει πηγα στα properties της nvidia και εβαλα clone οθονη+tv. το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω το video στην οθονη φαινεται κανονικα ενω στην TV μια ξεθοριασμενη μαυρη εικονα τι φταιει? τι ρυθμισεις να βαλω ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Οταν λες ξεθωριασμενη μαυρη εικονα, εννοεις κατι προς το ασπρομαυρο? Ειχα και εγω τετοιο προβλημα και τελικα ηταν τα mode του av. Πατησα μια φορα το av κουμπι της τηλεορασης και πηγε στο εγχρωμο mode. Με λιγα λογια μπορει να εχει δυο λειτουργιες η τηλεοραση σου. Να βγαζει ασπρομαυρη εικονα και εγχρωμη πατωντας μια οι δυο φορες του κουμπι του av. Αναλογα τη συσκευη. Για δοκιμασε γιατι και εγω ψαχνομουν και ευτυχως που πατησα κατα λαθως μια φορα ακομα το av κουμπι και γυρισε στο κανονικο το εγχρωμο

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται να χεις εικόνα και στα δύο, δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα, αλλά κάποια ρύθμιση έχει, είτε με το overlay, είτε με το tv video on full screen, δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά ψάχτο λίγο αν το έχεις ανάγκη, γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.