Jump to content



Help θα τρελαθω!


Jason1442169106

Recommended Posts

Πασπατευα σημερα διαφορα πραματακια στο BIOS της μητρικης κ ετσι απο περιεργεια πατησα να βοοταρει με κωδικο απο το πληκτρολογιο κ οχι με το κουμπι κανονικα.Κλεινω το pc παταω στο πληκτρολογιο τον κωδικο.Καμια αντιδραση.Παταω Εnter τπτ.Παταω καποιους αλλους συνδυασμους κουμπιων για ανοιγει που μου τους ειχε σαν επιλογη απ το Bios (ctrl+f1 κτλ..) τπτ..Παταω το κουμπι στο κουτι τπτ.Βαζω το jumperaki της μητρικης στη θεση clear cmos κ παταω το κουμπι τπτ..Κ με κουμπια απ το πληκτρολογιο τπτ..Βγαζω τη μπαταρια της μητρικης, βγαζω καλωδια τροφοδοτικου, το κλεινω κ απ το διακοπτη, περιμενω 5 λεπτα.Τα ξαναβαζω ολα κ το pc ανοιξε με το jumperaki στη θεση clear cmos αλλα οταν το εβαζα στην κανονικη θεση λειτουργιας παλι δεν εκανε τπτ..Βοηθηστε με παιδια γιατι εχω απελπιστει..Δεν ξερω τι να κανω για να το ανοιξω το ρημαδι!Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης

Link to comment
Share on other sites

Δεν έπρεπε να πατήσεις το power on με το jumper στην θέση clear cmos.

Κλείσε το pc, βγάλε το ρεύμα, βγάλε μπαταρία, βάλε το jumper στην θέση clear cmos, περίμενε 5 λεπτά, άλλαξε το jumper στην κανονική θέση, βάλε την μπαταρία, βάλε το ρεύμα και μπούταρε το pc.

Θα πρέπει να ρυθμίσεις το bios από την αρχή, ημερομηνία/ώρα τυχόν timings στις μνήμες, boot συσκευές κλπ.

Καλή επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

Πριν λιγο που δοκιμασα να το ξανακανω το αφησα περισσοτερη ωρα χωρις μπαταρια κ ρευμα, κ το ξεκινησα με το jumperακι στην κανονικη του θεση.Ολα καλα ανοιξε κανονικα.Οπως τα ειπες RootX δεν επρεπε να ξεκινησω με το jumperακι στη θεση Ccmos.Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Για να το κανεις να ανοιγει με κωδικο πρεπει να ρυθμισεις πρωτα το πληκτρολογιο να περνει ρευμα κατα την ωρα που το pc ειναι κλειστο. Αλλιως εννοειται δεν δουλευει οσο σωστα κι αν εκανες τις ρυθμισεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.