Jump to content



Το smart εδειξε λαθη.να ανησυχω ???


fsbmaniac

Recommended Posts

χωρις να κανω τιποτα.....μου εμφανισε αυτα τα παραθυρα..

επισης....αλλαξα μητρικη και πηρα μμια μεταχειρα.. και παρατηρησα το εξης..παροτι ειναι ιδιο socket και chipset 865 pe asus και ιδια μαρκα με την προιγουμενη... οι δισκοι μου στην μεταφορα αρχειων ειναι ποιο αργοι απο usb 2.0 τι να κανω? sp2 up dated bios εχω... φορματ εκανα... τι παιζει ?

post-1496-1442174350,3617_thumb.jpg

post-1496-1442174350,3842_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ναι ολα περασμενα..βασικα σημερα δεν μπορει να κανει εκινηση..κατι στραβοσε..εχο και λινουξ μεσα αλλα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο..... η μητρικη ειναι μεταχειρισμενη θα αγορασω και νουρια καλωδια θα της ξαναπερασω bios-firmware και θα δω παλυ παντως της ειχα τα τελευταια μεσα....

Link to comment
Share on other sites

εμενα ενας 80αρης SATA,γυρισε απο e-shop μετα απο 1 εβδομαδα ,αν θυμαμαι καλα..

αλλαξε καλωδιο και δοκιμασε και σε αλλη θυρα SATA..εμενα ο δισκος δουλευε καλα στην μια και στην αλλη εκανε τα δικα του..ετρεχα hdd regenerator και εβγαζε χιλιαδες bad sectors,δεν μπορουσα να περασω νεα windows και τελικα ο δισκος ηταν μια χαρα,δουλευει 2 χρονια τωρα χωρις προβλημα..

επισης μου ειχαν προτεινει μεχρι και memtest,μηπως ηταν θεμα μνημων..δεν ξερω αν οντος εχει σχεση αυτο,αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις..

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν σε λίγο τελειώνω εξαντλητικό test με το data lifeguard της western..θα ποστάρω photos με διαφορετικά καλώδια σε διαφορετικά καλώδια σε διαφορετικούς controller.

εχω μεγαλη υποψια για την μητρικη καθως...ειναι μεταχειρα και γιατι απο την αρχη μου εκανε κουλα με τους δισκους..... αλλα και η μητρικη και τα προγραμματα μου βγαζουν eroor

Link to comment
Share on other sites

RAW Read Error Rate

This attribute indicates the average rate of read error retries.

σε αυτο το πεδιο υπαρχουν λαθη οπως θα δειτε και στην φωτο γενικα και ο δισκος δεν μουα κουγεται οπως παλια...

υπαρχει πιθανοτατα να φταιει η μητρικη ? ο controller ? θα δοκιμασω τα τεστ και σε αλλο pc αν δειξει και εκει λαθη τοτε παιδες παω καρφι για rma ετσι ?

θα τους παω και cd me ta screen shots και το προγραμμα μεσα...

post-1496-1442174353,0855_thumb.jpg

post-1496-1442174353,1191_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

έφυγε για RMA ..e-shop σέρρες από δευτερα athens και βλέπουμε....το δοκίμασα και σε διαφορετικό controller και πάλι τα ίδια smart errors..τους έβαλα screenshots και το πρόγραμμα της western μαζί σε cd..για να τους διευκολύνω την δουλειά... καλη επιστοφη....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.