Jump to content



Γιατί??


s6_sot

Recommended Posts

Στο ενα pc μου έχω 512 ram. Όταν βάζω άλλο ένα dimmaki 512 ο υπολογιστής δεν μπαίνει στα windows!!! Τι φταίει? Θα χρειαστώ format? Η μητρική είναι η msi k8n neo platimum, και οι μνημες kingston και οι δυο...

Link to comment
Share on other sites

Το ότι δουλεύει σε άλλον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δουλεύει και στον δικό σου. Αν δε σου κάνει κόπο κάνε μία δοκιμή αυτού που σου είπα, γιατί όταν αποκλείεις ένα ενδεχόμενο πρέπει να είσαι 100% σίγουρος. Και 100% σίγουρος είσαι μόνο αν το δοκιμάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Είναι ακριβώς ίδιες οι μνήμες. Την δοκίμασα και στα δυο ελεύθερα slots και πάλι το ίδιο. Boot κάνει ο υπολογιστής αλλά κολλάει όταν φορτώνει τα windows. Μια φορά μονο τα φόρτωσε και κόλλησε μετά από λίγο...

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ετρεξα όλο το test γιατι βαριόμουν!! Αλλά έκανα reset στο bios και ως δια μαγείας φόρτωσαν κανονικά τα windows!!! Παράξενα πράγματα!! Κάτι που με παραξένεψε όμως ήταν ότι στο memtest τις μνημες τις έβλεπε singlechannel. Το timing ηταν 3-3-3-8. Λίγο χάλια ή μου φαίνεται?? (δεν κατέχω και πολλά από μνήμες!!!) Βελτιώνετε??

Link to comment
Share on other sites

Το timing ηταν 3-3-3-8. Λίγο χάλια ή μου φαίνεται?? (δεν κατέχω και πολλά από μνήμες!!!) Βελτιώνετε??

Το timing στις περισότερες Kingston που κυκλοφορούν αυτό είναι 3-3-3-8. Ειδικά στους Athlon λόγω αρχιτεκτονικής δεν έχει και μεγάλη σημασία να τα κατεβάσεις τα timings όπως πχ αν είχες Intel.

Αφού δουλεύει πάντως μην το πειράζεις.

Αλλά έκανα reset στο bios και ως δια μαγείας φόρτωσαν κανονικά τα windows!!! Παράξενα πράγματα!!

Το ότι έκανες reset στο Bios και δούλεψε σημαίνει ότι πιθανότητα είχες πειράξει κάποια ρύθμιση στο BIOS χειροκίνητα και τα 'χες κάνει ολίγον μαντάρα... Με το reset οι τιμές επανήλθαν στις default safe-mode τιμές και φυσικά όλα δούλεψαν.

Κάτι που με παραξένεψε όμως ήταν ότι στο memtest τις μνημες τις έβλεπε singlechannel.

Δοκίμασε τα βάλεις το 2ο dimm όχι στο slot 2 αλλά στο slot 3. Τότε θα δουλέψει dual-channel

Δεν το ετρεξα όλο το test γιατι βαριόμουν!!

Επιεικώς απαράδεκτος!!! lol

Link to comment
Share on other sites

Όχι και μαντάρα!!! Απλώς ούτε καν άνοιγε σε καποια φάση ο υπολογιστής και εκανε συνέχεια μπιπ μπιπ μπιπ!!!!!!! χαχα!!! Κοίτα αν έχεις το oblivion να περιμένει η μισή ώρα ισοδυναμεί με αιώνες οπότε κόβεις το test στη μέση...~!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.