Jump to content



βοηθεια για υγρο υδροψυξης!hellllllppppp


Martian

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους!

Ειχα βλει πριν ενα μηνα ενα κιτ υδροψυξης(ξερω ξερω δεν κανουν την δουλεια στο μaxumym αλλα ειανι μια γρηγορη λυση τλαχιστον για μενα τον αρχαριο)

το προβλημα μου ξεκινησε πριν λιγες βδομαδες οπουθ ναγκαστικα να αλλαξω την μοytherboard και εβαλα μια με ενα αλλο socket και χρησιμοπιουσα αεροψυξη

τωτα ομως πηρα την μητρικη μου πισω και θελω να ξανμαστησω την υδρψυξη. τυο θεμα ειναι πως οταν την ειχα βγαλει εφυγε λιγο υγρο με συνεπεια τωρα να μην ξερω τι να κανω/εννοω...να συμπληρωσω με της ιδιας της εταιρειας(να αγορασω της thermaltake επιπλεον) η ν το αδειασω ολο και να βαλω κατι αλλο?

ψαχνω στην ελληνικη αγορα το liquid coolant ths thermaltake αλλα δνε βρισκω πουθενα στην αγορα(την ελληνικη εννοω)

διαβασα ορισμενα αρθρα για παραφλου και αλλες προσμιξεις καιδνε ξερω πια απο ολες τις λυσεις ειναι η καλυτερη

διαβασα επισης για το παραφλου της εταιρειας shell και πως εχει καλες ιδιοτητες. εαν αδειασω τελειως το θυγρο που παρειχε το κιτ και βαλω το μπλε υγρο της shell(παραφλου)σετο μονο του χωρις καποια αλλη προσμυξη θα εχω προβληματα με corrsion? θα χρειαστει να βαλω κατι αλλο μαζι με το παραφλου?

παρεπιπτωντως το κιτ ειναι ths thermaltake rocketliquid cooling

μπορειετε να με βοηθησετε?

εμαι με ανεμηστηρα προς το παρων και μου εχει παρει τα αυτια:(

Link to comment
Share on other sites

Δες προς το παρόν αυτό το thread...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7843

Εγώ χρησιμοποιώ παραφλού 30-40% και το υπόλοιπο απεσταγμένο νερό.

ευχαριστω για τη αμεση απαντησση φιλε μου και γιοα το λινκ..μπορω να πω ομως πως στο λινκ μπερδευτικα λιγο λογο της ποικιλιας τω απαντησεων!

εσενα το παραφλου σου ειναι uv reactive? εαν οχι ξερεις πια μαρκα στο εμποριο ειναι?λεω απο το ιδιο μαγαζι που θα παρω το παραφλου να παρω και το απιονισμενο νερο..και να κανω το μιγμα 50 παραφλου και 50 απιονισμενο νερο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.