Jump to content



Leadtek 6800 GT και πλαστικο καλυμα


squid

Recommended Posts

Δεν ειναι καλυτερα αν το βγαλω ? Ηδη εβγαλα την σιτα μπροστα απο τον ανεμιστηρα και νομιζω μειωσε καπως το θορυβο, και αναρωτιομουνα αν εβγαζα το πλαστικο καλυμα δεν θα βοηθουσε περισσοτερο την ψυξη ? (+ κι αλλη μειωση θορυβου) ?

.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ το έχω και πιστεύω ότι για να υπάρχει εκεί κάποιο σκοπό εξυπηρετεί. Αν δεν υπήρχε αυτό, όλη αυτή η σκόνη στη σίτα θα ήταν επάνω στον ανεμιστήρα. In the long run, θα καταστραφεί/κολλήσει πολύ γρήγορα αυτός. Επίσης νομίζω ότι κάνει καλύτερη κυκλοφορία αέρα κάτω από το πλαστικό.

Link to comment
Share on other sites

Λες ε ? Δεν υπαρχει πιθανοτητα να τα εβαλαν και τα δυο για λογους εμφανισης καθαρα ?

Και κατι αλλο να ρωτησω , ειναι η ιδεα μου ή μετα απο κανεναν χρονο ολοι οι ανεμιστηρες (VGA και μη) ακομα και οι πιο ησυχοι αρχιζουν να κανουν θορυβο ? Και εαν ειναι ετσι ειναι αυτο αναστρεψιμο? ανοιγμα, καθαρισμα, φυσημα, λαδωμα ?

.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι η ιδέα σου. Όσο και να προσέξεις, αν δεν δουλεύεις το PC σου σε lab environment, θα πέσει σκόνη και θα αρχίσουν τα μοτερ να ακούγονται. Θέλει καθαρισμό με αέρα και προσοχή και λαδάκι σιλικόνης, αλλά και πάλι μετά από λίγο καιρό θέλει το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.