Jump to content



Benq 1640 και κόλημα συστήματος


ambientc

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα.Κάθε φορά που βάζω στο αντιγραφικό μου δισκάκια Princo και αν θυμάμαι καλά (γιατί τώρα πλέον δεν τα διαβάζει) Infosmart, κολάει ο υπολογιστής!!!!!!!! Έχει κάποιος ακούσει κάτι ανάλογο; Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται;Από firmware έχω το προτελευταίο δηλ. το BSPB που βγήκε πριν 1 μήνα περίπου αλλά και με το παλιότερο που είχα (BSLB) πάλι τα ίδια προβλήματα.Υπόψιν ότι το Dvd rom μου, Asus, τα διαβάζει κανονικά.Τι φταίει κατά τη γνώμη σας ;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω σε αυτό το forum έχω διαβάσει αρκετά παράπονα για τη συγκεκριμένη μάρκα. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να παραμένεις σε αυτή;

Όταν λες για την συγκεκριμένη μάρκα αναφέρεσαι στα δισκάκια;

Η απορία μου παραμένει φταίνε τα συγκεκριμένα δισκάκια ή είναι πρόβλημα του recorder;Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω ξανακούσει ή διαβάσει κάτι παρόμοιο.Αν φταίει το recorder να το δώσω για αντικατάσταση μιας και είμαι μέσα στην εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Ε βέβαια στα δισκάκια αναφέρομαι, δεν θα 'μουν τόσο απόλυτος αν μίλαγα για τη συσκευή :)

Έχουν γίνει πάμπολλες φορές παρόμοιες ερωτήσεις και με λίγα λόγια ο μπούσουλας είναι ο εξής:

Δοκιμάζεις ήδη υπάρχοντα δισκάκια που η συσκευή αυτή δεν τα διαβάζει σε άλλη-ες συσκευές.

Επίσης αγοράζεις διαφορετική αξιόπιστη μάρκα δισκάκια πχ ΤΑΙΥΟ ΥUDEN και κάνεις πάλι δοκιμές με τη συσκευή σου.

Και συνήθως μετά το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του.

Link to comment
Share on other sites

Με τα ΤΥ δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Απλά με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν διαβάζει τα συγκεκριμένα.Τέλος πάντων. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Υπάρχει κάποιος άλλος με ανάλογη εμπειρία;

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αρκετό ψάξιμο διαπίστωσα ότι ο λόγος που δεν μου διάβαζε τα συγκεκριμένα dvd-r είναι ότι ήταν ενεργοποιημένο το overspeed από το Q-Suite (δηλ. το software του recorder).Όταν λοιπόν απενεργοποίησα το Overspeed τα διάβασε μια χαρά.Το αναφέρω για όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Τέλος καλό όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.