Jump to content



Ge force 6200 super problem


plati

Recommended Posts

Hello το everyone,

Έχω πάρει την ge force 6200 (είναι λίγο παλιό το σύστημα μου) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: όταν παίζω ένα παιχνίδι (και μάλιστα όχι σε high levels) μετά από κάνα 20λεπτό ο υπολογιστής κρασάρει και κάνει restart μονος του. Πρόβλημα υπερθέρμανσης σε cpu και gpu δεν έχω. Υποψιάζομαι ότι ίσως υπάχει ασυμβατότητα μεταξύ των volts της gpu της mobo (αλλα δεν το πολυκάτεχο το ζήτημα).

My system:

AMD Athlon XP 1800

Windows Xp service pack 2

1Ghz ram(2x512 ddr sdram 333mhz)

80Gb western digital hard drive

Geforce 6200 128mb 8xAGP

Mb: Gigabyte GA7VRXP rev 2.0 (4xAGP)

όλοι οι drivers είναι ανανεωμένοι.

Αν ξέρει κάποιος tpt θα ήταν πολύ χρήσιμο

Thanks guys

Link to comment
Share on other sites

H κάρτα παίζει απροβλημάτιστα σε AGP4x συνεπώς θέμα voltage δεν παίζει.

Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι κλασσικό σύμπτωμα ανεπαρκούς τροφοδοτικού αλλά υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να φταίει και η RAM.

Link to comment
Share on other sites

Αν τρώς επανεκκίνηση έτσι στο άσχετο είτε είναι τροφοδοτικό είτε μνήμη...Για ναδοκιμάσεις αν είναι τροφοδοτικό , απλά βάλε το παιχνίδι να απίξει αφοθ πρώτα έχεις βγάλει από το τροφοδοτικό ότι παραπάνω συσκευές έχεις όπως DVD , DVDRW ,TV tuner κλπ ώστε να μειωθεί το φορτίο... Αν δεν κάνει επανεκκίνηση τότε μάλλον θές μεγαλύτεροοο.......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.