Jump to content



προβλημα με schneider euro pc


Recommended Posts

Καταλαθος απο το bios γυρισα τον τυπο οθονης απο Εχρωμη σε μονοχρωμη και τωρα η οθονη δεν μπορει να συχρονιστει με το σημα. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το επαναφερω? Δεν εχω 8-bit isa καρτα εκτως απο μια Ati Small Wonder 1 που δεν διχνει τα συνεργαζεται με το πισι... μπορει και να εχει καει... :( Jumper δεν εχει και η μπαταρια του bios σκασμενη μεν αλλα κραταει γερα και δεν μπορω να την αλλαξω...

Εχει κανεις κανα manual που δεν εχω η να μου πει ποια πληκτρα ακριβως πρπεει να πατησω για να αλλαξω το σημα σε εγχρωμο? Μολις βρηκα 8-bit ISA hdd controller και 20mb seagate και δεν μπορω να του αλλαξω τα πετρελαια... λιγο χελπ? Ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα, το mobo σου δεν εχει jumperaki για clear cmos ετσι; Οπότε απλά βγάλε την μπαταρία για κάνα 10-15λεπτο για να γίνει έτσι clear cmos και να επαναφερθούν οι ρυθμίσεις του BIOS στις εργοστασιακές.

Ωπ, συγνώμη τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε παλιο PC. [schneider euro]. Δεν ξέρω αν βγαίνει η μπαταρία... :-(

Link to comment
Share on other sites

Good News everyone! Μετα απο ενα μινι ψαξιμο στον γουγλη πανω στα στοιχεια της μπαταριας ανακαλυψα οτι ειναι επαναφορτιζομενη... Ετσι με ενα λαμπακι την αδειασα τελειως και το schneider επανεφερε εργοστασιακες ρυθμησεις οπου υπαρχει monitor detection και ετσι επαναφερει σε CGA :D!

Μπορει να κλειδωθει/διαγραφθει :)

9.54Mhz POWAH! :109:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.