Jump to content



Ανατομία ενός Stacker


cranky

Recommended Posts

Γειά σας , παίδες

Εχοντας αποφασίσει να ασχοληθώ σοβαρά με το νέο PC μου, ξεκίνησα απο τα βασικά : κουτί και τροφοδοτικό.Ανοιξα τα πλαινά καπάκια του Stacker, και ξεβίδωσα τις 15 βίδες που κρατάνε το γωνιακό κομμάτι που θα στηρίξη την μητρική (αυτό εχει πάνω του και έναν 12ρη ανεμιστήρα).Υστερα αρχισα να βγάζω ένα-ένα τα στενόμακρα, μαύρα, διάτρητα κομμάτια της πρόσοψης, προσεκτικά.Βρήκα ένα τετράγωνο λαμαρινένιο κουτί,χωρίς πάτο,σαν μπουρί, με έναν 12ρη ανεμιστήρα στην μια πλευρά του.

Ερώτηση 1η.Τί ρόλο παίζει αυτό τό κουτί ?

Ερώτηση 2η.Μπορώ να το μετακινήσω σε χαμηλότερη θέση για να βάλω τα dvd/rw s ακριβώς κάτω απο το floppy ?

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση, βρήκα το καλώδιο απο το mic και το spc της πρόσοψης του κουτιού.Αυτό έχει ένα μικρό πλακέ βίσμα με την ένδειξη HD AUDIO και λίγο παρακάτω ένα άλλο με την ένδειξη AC"97.Στις οδηγίες, λέει οτι πρέπει να τσεκάρουμε απο το manual της μητρικής αν αυτή υποστηρίζει τα πρότυπα USB 2.0, IEEE1394 και AC"97 αλλιώς κινδυνεύουν οι συσκευές.

Ερώτηση 3η.Αν η κάρτα ήχου που θα βάλω (κάποια της M-Audo) δεν υποστηρίζει το πρότυπο AC"97 , δέν θα μπορώ να χρησημοποιήσω το μικρόφωνο και τα ακουστικά της πρόσοψης?

Κατα τα άλλα , η τοποθέτηση του Liberty 620 ηταν εύκολη υπόθεση, δύο βίδες όλο κι όλο.Απορώ πού θα χρειαστούν οι υπόλοιπες 138 της συσκευασίας !!Αυτά για την ώρα .Θα σας ξαναενοχλήσω οταν -πρώτα ο θεός- πάρω μητρική.Ευχαριστώ προκαταβoλικά,

Cranky

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.