Jump to content



Πρόβλημα με agp ;


chrismasgr

Recommended Posts

Εδώ και 3 ημέρες έχω πρόβλημα στο pc μου.Συγκεκριμένα στην οθόνη μου βγάζει παύλες όλη η οθόνη.Λίγο πριν μπει στα windows xp το σήμα έχει εξαφανισθεί με παύλες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ιός. Παρόλο που έχω antivirus πλήρως ενημερομένο .Το κάνω format αλλά τα ίδια. Μετά νόμιζα ότι ήταν οθόνη .Το έβαλα σ'άλλο pc αλλά ήταν οκ. Οπότε κατέληξα σε vga. Υπάρχει κάποιος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα ή να ξέρει περίπου τι μπορεί να είναι; Η vga είναι η gigabyte 6600 gt.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα και τις θερμοκρασίες τις κάρτας γιατί αυτές οι παύλες μπορεί να οφείλονται σε υπερθέρμανση της κάρτας. Αν έχει υψηλές θερμοκρασίες κοίτα αν λειτουργεί σωστά το ανεμιστηράκι.

Link to comment
Share on other sites

Αν η καρτα σου εχει εγγυηση καλο θα ηταν να την εστελνες για rma γιατι αυτο ειναι προβλημα του επεξεργαστη της(gpu)κατα 90%.

Τώρα που το λες θυμήθηκα ότι και η δικιά μου 6600 πριν τα παίξει εντέλώς είχε εμφανίσει κανα δυο φορές ακριβώς το ίδιο πράγμα...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Ναι , η κάρτα μου είναι στην εγγύηση (3χρόνια έχει). Ανεμιστηράκι αν θυμάμαι καλά δεν έχει.

s6 sot η κάρτα μου λειτουργούσε μια χαρά .Οπότε δεν πιστεύω να είναι θέμα κουμπώματος. Με το τελευταίο όμως μήνυμα σου βεβαιώνωμαι ότι έχει πρόβλημα και την στέλνω στο κατάστημα που την αγόρασα για έλεγχο και επισκευή ή αλλαγή.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.