Jump to content



Προβλημα με cpu


Braveheart

Recommended Posts

Λοιπον τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με τον επεξεργαστη μου.Δεν κανει post.Δηλαδη παταω power on να ανοιξει λειτουργει κανονικα αλλα δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο beep της εκκινησης με αποτελεσμα ενω ολα λειτουργουν ανεμιστηρες κλπ (αρα το τροφοδοτικο δεν εχει προβλημα) δεν δειχνει τπτ η οθονη (η οθονη αναμενη φυσικα).Εν τω μεταξυ εχω ενα συστημα με leds που με αναλογα το συνδιασμο που θα ''ανοιξουν'' δειχνει αν υπαρχει προβλημα και που. Κοιταω στο manual τι σημαινει ο συνδιασμος των leds που ''ανοιγαν'' εκεινη την στιγμη και σημαινε προβλημα στην cpu. Τον κλεινω λοιπον παταω το jumper να κανει clear cmos μηπως ειναι εκι το προβλημα στις ρυθμισεις του bios αλλα τπτ. Δοκιμασζω αργοτερα να βγαλω την μπαταρια κλπ παλι τπτ. Πιστευω πρεπει να τα κακαρωσε η cpu (το χα παθει παλαιοτερα με εναν athlon xp) εσεις τι λετε?

Την δευετερα θα παω στο πλαισιο την cpu να την δοκιμασουν (δεν εχει κλεισει ουτε χρονο απο οταν τον αγορασα)

Link to comment
Share on other sites

4 διπύρηνους άλλαξα κι έφαγαν τρελή τάση,αλλά κανένας δε χάλασε.Περίεργο μου ακούγεται.Δοκίμασε να βάλεις ένα dimm μνήμης,ccmos+εκτός μπαταρία για 1 ώρα τουλάχιστον.Αν δε λειτουργήσει τπτ απ'αυτά κάνε rma για να τον τσεκάρουν.

Link to comment
Share on other sites

το χα δοκιμασει και αυτο με την μνημη αλλα τζιφος.Τωρα δυσκολο να κανω δοκιμες γιατι το pc δεν το χω μαζι μου αλλα μονο τον επεξεργαστη. Για την ακριβεια την πρωτη φορα που δεν εκανε post απλως εκανα restart απο το κουμπακι και ως δια μαγειας λειτουργησε.Το ιδιο συνεβει 2 φορες εως οτου δεν εκανε post ουτε με restart ουτε με κλεισιμο και ''ανοιγμα'' ξανα με τπτ. Να επισυμανω οτι τον τελευταιο μηνα λειτουργουσε default διοτι τον εχα 24/7 ανοιχτο για download κλπ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.