Jump to content



Adsl αποριες


Futuristic

Recommended Posts

Βασίκα έχω αρκετές απορίες.

Πρώτο: Σύνδεσα modem (jetspeed 520), γραμμή (ανάβει το λαμπάκι κανονικά), φιλτράκια για το τηλέφωνο (ολα οκ), σύνδεση με forthnet κομπλέ, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο ιντερνετ, η να μπω mIRC ή γενικότερα να κάνω οτιδήποτε. Τι φταίει; Πρέπει να κάνω port forwarding? Εάν ναι ακόμα και για το Http?

Δεύτερο: Προσπάθησα να κάνω port forwarding, μπαίνω κανονικά στην σελίδα με τα NAT και περνάω κάποιες ports αλλά σε κάποιο σημείο κολλάει (και σε άλλα σημεία γενικότερα κολλάει) και για να ξαναλειτουργίσει η σελίδα του router πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να κάνει ξανά εκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει;

Τρίτο: Υπάρχει κάποιο site που να μου λέει ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξω για κάθε προγραμμα ξεχωριστά; π.χ. kazaa, e-mule, mirc, messenger, norton antivirus κτλ κτλ.

Τέταρτο: Γενικότερα υπάρχουν κάποιες άλλες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;

Πέμπτο: Ενώ η σύνδεση που πήρα είναι 256/128 στις properties της σύνδεσης, αλλά και στην home σελίδα του router μου γράφει 384 / 128. Γιατι?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.