Jump to content



Χρειάζομαι επείγοντος μνήμες....


sspyretos

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια..μου κάηκαν οι μνήμες και χρειάζομαι οπωσδήποτε μνήμες 512 και πάνω ddr στα 400 mhz.οποιος έχει καμια και δεν την χρειάζεται την αγοράζω,η οποιος έχει να μου προτείνει κάποια φτηνή και αξιόπιστη λύση πολύ θα ήθελα να την ακούσω..

Link to comment
Share on other sites

Τι αρκετά φτηνές ρε γμτ; Πέρυσι είχα πάρει την Kingston 512 49 ευρώ και τώρα κάνει 48,5. :(

Θέλω να πάρω ένα κιτάκι 2χ1GB αλλά δεν...

sspyretos Για αξιοπιστία προσωπικά προτείνω Kingston. Εφόρου ζωής εγγύηση και καλές τιμές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554752

Δεν ξέρω αν παίζεις παιχνίδια και τι σύστημα έχεις πάντως προτείνω καλύτερα να πας σε 2χ1GB αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις νέο μηχάνημα σύντομα.

Καλό το 1GB μέχρι σήμερα, αλλά πλέον τα 2GB συμφέρουν (τα ζητάνε οι εφαρμογές και τα παιχνίδια, δεν μένουν ανεκμετάλλευτα πλέον)

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω θα σου προτεινα να πας σε 2x1GB. Ειδικα αν εχεις ενα ικανοποιητικο συστημα που θα κρατησεις αρκετα.

Κι εγω το σκεφτομαι να δωσω τις Kingston 2x512MB για να παω στα 2GB. Μολις το επιτρεψουν τα οικονομικα, θα ειναι η αμεση κινηση μου!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.