Jump to content



m-audio revolution 7.1 & logitech z-2200 Ερωτήσεις!


antonios

Recommended Posts

Καλησπέρα , έχω τα παραπάνω ηχεία και θα ήθελα κάτι παραπάνω από οσα μου δίνει το onboard της asus p5b (όσον αφορά την ποιότητα ήχου). Έχω καταλήξει στην m-audio revolution 7.1 άλλα θα θελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

- Με τα συγκεκριμένα 2.1 ηχεία (τα οποία απο όσο ξερω είναι αρκετά καλα) θα μπορέσει η m-audio να δείξει το ταλέντο της ή θα παει τσάμπα η αγορά της?

- Θα υπάρξει μείωση στο cpu load ?(οχι οτι εχει αναγκη ο conroe αλλα λεμε τωρα). Αν και παίζω παρα πολύ αραια games αναρωτιέμαι εάν και στο gaming θα υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την onboard οσον αφορα τo cpu load καθοτι δεν εχει υλοποιημενο directsound.

-Εχει ακουσει κανείς εαν θα βγάλει κανα νεο μοντέλο η m-audio έτσι ώστε να περιμένω?

-Σε συγκριση με την terratec aureon 7.1 ποια υπερέχει?

-Έχει κανεις καμια άλλη πρόταση όσον αφορά την κάρτα ηχου?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Πιθανον δεν γνωριζει κανεις αυτα που ζητας για την καρτα της m-audio. Αυτες οι καρτες ειναι κυριως για μουσικες εφαρμογες και λιγότερο για αναπαραγωγη/παιχνιδια.

Νομιζω οτι η terratec θα ειναι πιο κοντά σ'αυτο που ζητάς! Οι διαφορες απο την on-board μπορει να μην ειναι ασπρο με μαυρο αλλα μετα απο κάποιο καιρο χρησης αν δοκιμασεις να γυρισεις πίσω θα νιώσεις...

Απ'ότι έχω διαβασει κατα καιρούς μια on-board υλοποίηση μπορεί να ρουφίξει μεχρι και 5% της επεξεργαστικης ισχύος αλλα με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι άξιο αναφορας.

Οι καρτες της terratec υποστηριζουν A3D, EAX 1.0 και EAX 2.0 αρα δεν θα εχεις πρόβληματα στα ειδικά εφέ των παιχνιδιών!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.