Jump to content



PWM FANS και Coolers


vagsk1442169166

Recommended Posts

Θυμάμαι παλιότερα όταν δούλευα με έναν SLOT 1 PII στα 300MHz ότι πέρασε πολύ καιρός μέχρι να βρω ένα μαγαζί που να έχει ανεμιστηράκια με RPM - OUT (checkmate.gr).

Η socket 775LGA περπατάει στην αγορά αρκετό καιρό. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος έχει βρει στην ελληνική αγορά κάποιο μαγαζί που να έχει τέτοια ανεμιστήρια; Κυρίως σε διαστάσεις 80x80 που φαίνεται να είναι και το πιο συνηθισμένο.

Για όσους προτρέξουν και μου αναφέρουν ότι δεν χρειαζόμαστε τα PWM ανεμιστήρια έχω να πω ότι ούτε τα 3 - wire τα χριεαζόμαστε τώρα αλλά έχουν γίνει πλέον standard. Ξέρω ότι τα 3-wire Fans είναι συμβατα με τα PWM Fans αλλά αφού υπάρχει αυτό το feature γιατί να μην αξιοποιηθεί.

Και μια ακόμη ερώτηση. Στις περισσότερες "καλές" ψύκτρες της αγοράς δεν τηρείται το όριο ασφαλείας των 450 gr που προτείνουν οι κατασκευαστές. Αναφέρεται ότι ως συνέπεια αυτού ο πηρύνας μπορεί να ραγίσει από κραδασμούς ιδιαίτερα κατά την μεταφορά. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω στο θέμα;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.