Jump to content



προβλημα με windows


AzmoDeus

Recommended Posts

υστερα απο φρεσκο format στο pc ενος φιλου και αφου εχουμε τελειωσει τα installation για καρτες γραφικων κτλ κτλ ειπαμε να δοκιμασουμε αν τα ηχεια δουλευουν και να ακουσουμε καποιο κομματι. και τοτε ξεκινησαν τα προβληματα (οχι οτι εχει καποια σχεση αυτο αλλα θελω να λεω ολα οσα γινοντε καθε φορα)

απο τοτε και στο εξης τα windows ειναι επιλεκτικα στο τι θα τρεξουν και τι θα ανοιξουν. μπορει να ανοιξουν κανονικα τον explorer αλλα με τιποτα δεν θα τρεξουν τον media player και διαφορα αλλα τετοια κουλα. γιατι και πως δεν εχω ιδεα.

το μονο περιεργο που εγινε κανα δυο φορες μετα το installation ηταν να χαθει για λιγο ο σκληρος δισκος λογο ελαττωματικης τροφοδοσιας ( το καλωδιο του ρευματος εχανε την επαφη).

καμια ιδεα ρε παιδες?

το συστημα ειναι:

amd 3000xp

gigabyte k7 triton

dragon psu

3d-cooler pro (cpu heatsink)

Link to comment
Share on other sites

καλημερα ειμαι ο φιλος για τον οποιο μιλαει ο azmodeus (ο εκνευρισμενος κατοχος του προβληματικου υπολογιστη ) εχουμε τσεκαρει τα καλοδια ειναι ολα σωστα συνδεδεμενα και νομιζο οτι το προβλημα με την παροχη ρευματος (προσορινα τουλαχιστον) εχει ξεπεραστει.

δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει.

αν εχει κανεις καμια ιδεα ειναι καλοδεχουμενη.....

Link to comment
Share on other sites

εκανες format ε ? κ συνεβησαν ολα αυτα ? τι service pack εχεις εγατεστημενο πανω ? μηπως θελουν κανα repair ta windows?προσωπικα πιστευω πως ο σκληρος σου μαλλον ειναι στα προθυρα σκασιματος κ δεν εχουν εγκατασταθει σωστα τα windows . δες κ τον event viewer , τσεκαρε τα logs . καλη επιτυχια ...!

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λέτε τα κόβω είτε για πρόβλημα με μνήμες είτε για ελειπή εγκατάσταση... Δοκιμάστε καταρχάς να ξαναβάλετε από πάνω τα Windows ώστα να εγκατασταθούν σωστά... αφου σταθεροποιήσετε το λειτουργικό τότε να κοιτάξετε για άλλες αιτίες...

Μόνοι σας το λέτε ότι κατα την εγκατάσταση είχατε αναποδιές...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.