Jump to content



Προβλημα με ακουστικα.


cabrinha

Recommended Posts

Αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα με αυτα τα ακουστικα.

Ξαφνικα και ενω ολα λειτουργουσαν κανονικα το μικροφωνο σταματησε να λειτουργει. Χωρις κανενα τραβηγμα ή καποια αλλη κακη χρηση.

Πλεον δεν λειτουργει καθολου. Σαν να μην υπαρχει. Δοκιμασα να κουνησω τα καλωδια στις επαφες μηπως καποια χαλασε αλλα τιποτα. Παλαιοτερα σε ιδια ακουστικα το προβλημα ηταν χαλασμενη επαφη (το διαπιστωσα καθως οταν το κουνουσα επιανε). Το ειχα παει σε εναν ηλεκτρολογο και το εφτιαξε. Τωρα ομως δεν βρισκω καποια χαλασμενη επαφη. Μπορω να τα παω στον ηλεκτρολογο και να ψαξει αυτος να βρει τι φταιει? Παιζει να καηκε το μικροφωνο και να μην φτιαχνεται?

Να σημειωσω οτι το προβλημα δεν ειναι στη usb καρτα των ακουστικων.

Link to comment
Share on other sites

Μπορει να εχει κοπει καποια επαφη ακριβως πισω απο την καψα , με αποτελεσμα να μην αρκει να κουνας το καλωδιο.Ανοιξε το τελειως να δεις εαν ειναι κολλημενο το καλωδιο επανω στις επαφες της καψας.

Link to comment
Share on other sites

Εγλψ έχω τα 165 και έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα: Στην αρχή νόμιζα και εγώ ότι χάλασε, αλλά μετα΄διαπίστωσα ότι φταίει ο διακόπτης που ενεργοποιεί το Mic. Δοκίμασε να τον κρατήσεις με το χέρι σου σπρώχνοντας τον προς το οn

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.