Jump to content



Προβλημα με υπερβολικη μνημη του svchost


reyad

Recommended Posts

Καλησπερα..Ενω ημουν σε ενα σαιτ για web tv,ξαφνικα μου εμφανιστηκε η εικονα full screen και δεν εβγαινε με τιποτα.Αφου πατουσα διαφορα κουμπια μπας και βγει,το μηχανημα κανει restart.Μετα το restart,εχουν συμβει τα εξης

1)Εχω 5gb παραπανω απο οτι ειχα στον δισκο

2)Ο δισκος ενω πριν ηθελε ανασυγκροτηση γιατι ηταν 14%κατακερματισμενος,τωρα δεν θελει γιατι ειναι μονο 3%

3)Το προβλημα ομως ειναι,πως παρατηρησα μεσω του task manager,πως το svchost.exe τρωει υπερβολικη μνημη.Οταν ανοιγει το pc ξεκιναει με 55mb και οσο ειναι ανοιχτο φτανει τα 70+..Νομιζω δεν ειναι φυσιολογικο,ετσι?Επισης προβλημα με υπερβολικη μνημη φαινεται να εχουν και αλλα .exe,οπως το explorer ενω και το kaspersky τρωει τωρα πια 30+mb..

Στις πληροφοριες συστηματος,απο το 1gb μνημη,ελευθερο μου εμφανιζει τα 510 περιπου..

Καμια βοηθεια?

Υ.Γ.Εκανα scan για ιους και με το κασπερσκυ και online με το panda και καθαρισα οτι spyware υπηρχαν με το ad-aware

Link to comment
Share on other sites

1. Κατέβασε και εγκατέστησε το CCleaner http://www.ccleaner.com/ και βάλτο να ψάξει για "temp" αρχεία, memory dumps κτλ και να τα σβήσει.

2. Κάνε ένα scan disk

3. Υπάρχουν πολλές svchost διεργασίες η μεγαλύτερη (system) σε εμένα είναι κοντά στα 20. Κάνε scan και με άλλα προγράμματα μήπως βρουν κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.