Jump to content



κουτι για εξωτερικο SATA


r1ddl3r_1

Recommended Posts

Το έχω πάρει εγώ για το Laptop και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σημειωτέον ότι από το πλαίσιο μου είπαν ότι η χωρητικότητα που είναι η μέγιστη επιτρεπτή (ονομαστικά βέβαια) είναι τα 250GB. Από την άλλη μην πάρεις αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1027&product=656356

Τουλάχιστον σε εμένα μου έκανε πολλά προβλήματα το αντίστοιχο IDE (χάλασε το USB του και έμεινα μόνο με το Firewire, και πολλές φορές χάνει την τροφοδοσία του την ώρα που δουλεύει ο σκληρός -του έχω μέσα έναν πρόχειρο 20άρη- και πρέπει να επαναλάβω τη δουλεια με ανοιξε - κλεισε. Συν το γεγονος ότι το Icy Box έχει ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ πιο εύκολο τρόπο ανοίγματος από το Vi-Power.

Το μόνο -κάπως αρνητικό- είναι ότι ο SATA μέσα στο κουτί πρέπει να είναι σχετικά ακίνητος - σε μετακινήσεις μπορεί να παλατζάρει μέσα στο κουτί- αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με τη συνσδεσμολογία του SATA αυτή καθεαυτή.

:117:

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη μην πάρεις αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1027&product=656356

:117:

Παναγία μου η ΦΤΗνια , στην κυριολεξία ....πλαστικούρα και κακό και μάλον δε θα δουλέυει και σωστα...τέσπα......το icybox είναι καλό και να δε γουστάρεις τα λαμπάκια (γιατι εγω προσωπικά τα θεωρώ καγκούρικα,...όχι ρε φίλε να δουλέυεις στο πισι και να έχεις την ντίσκο δίπλα σου!!!) απλά τα αποσυνδέεις !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.