Jump to content



my registrar


G.F.

Recommended Posts

H Purple Creative, με χαρα ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νεώτερου δημιουργήματος της, της ιστοσελίδας MyRegistrar.gr (http://www.myregistrar.gr)

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ενας online κατάλογος με στοιχεία για εταιρείες που είναι καταχωρητές για το .GR domain. Στον δικτυακό μας χώρο, ο επισκέπτης θα μπορέσει να μάθει για τα όσα διέπουν τον χώρο της αγοράς ονομάτων καθώς και να βρεί τον καταχωρητή που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Πιστευουμε οτι η ιστοσελίδα αυτή καλύπτει ένα υπαρκτό κενό και μπορεί να βοηθήσει τον αρχάριο στην αγορά ονομάτων αλλα καί τον πιο έμπειρο, καθώς πρόκειται για μια εμπεριστατωμένη έρευνα της αγοράς που ρίχνει φώς σε έναν προηγούμενα νεφελώδη τομέα.

Προσκαλούμε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ελέγξουν την σελίδα μας και να επικοινωνήσουν μαζί μας με τα σχόλια τους.

Αλέξανδρος Μαρίνος

Project Manager

Purple Creative

a.marinos@purple.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.