Jump to content



Απεικόνηση σε Τηλεόραση


zillakarpen

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να βρω μια σύσκευη η οποια να έχει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων από το pc και την απεικόνιση τους σε οποιαδήποτε τηλεόραση.Φωτογραφίες, dvix(με ενσωματωμένους η μη υπότιτλους-αυτό με ενδιαφέρει κατά κόρον) mp3.Αν έχετε κάποια δοκιμασμένη συσκευή παρακαλώ αναφέρετέ την .

Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβώς εννοείς όταν λες μεταφορά? Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει με ένα απλό καλώδιο από την tv out της κάρτας γραφικών, με ένα dvd player που να υποστηρίζει divx μέχρι και ασύρματα με συσκευές wifi...

Link to comment
Share on other sites

Καλο είναι αυτό dellman αλλα με περιορίζει στο ότι πρέπει να είναι σταθερό σε ένα μέρος ενώ εγώ δεν είναι απαραίτητο ότι θέλω να δω μια ταινία οπωσδήποτε στο σαλόνι μου .Για παράδειγμα αν θέλω να δω μια ταινία στο υπνοδωμάτιο η να βάλω να δει ο μικρός κινούμενα σχέδια από dvix να μην σηκώνω το σπίτι στον αέρα :)

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει αυτο που ψαχνεις και ειναι και δοκιμασμενο.

http://www.unibrain.com/Products/iZak/iZak.htm

Φιλε μόλις το παρήγγειλα και όντως είναι εκπληκτικό πλην όμως ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω ξεχωριστούς greek subs σε dvix ξέρεις μήπως πως γίνετε?

Link to comment
Share on other sites

Μεγια σου και καλοδουλευτο. Το 40 η 80 GB πηρες? Δεν το εχω δοκιμασει με divx και υποτιτλους να ειμαι ειλικρινης.Δοκιμασε να βαλεις το βιντεο μαζι με ενα αρχειο υποτιτιλου srt στο ιδιο directory και φροντισε ενα εχουν και τα 2 αρχεια το ιδιο filename.

Εαν θες εναλακτικη λυση μπορεις να κανεις full rip ενα dvd με καποιο προγραμμα οπως το DVD Shrik η το DVD Decrypter και να εχει μεσα και τα σχετικα IFO αρχεια. Ετσι ειναι σιγουρο οτι θα εχεις και υποτιτλους, διατηρωντας και πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.