Jump to content



Εξαφανισμενα ICONS


graphist83

Recommended Posts

Καλησπερα

Δεν ξερω εαν ειμαι στο σωστο σημειο για να ρωτησω αυτο που θελω.Εαν οχι παρακαλω καποιον moderator να μετακινησει οι θεμα.

Το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα μετα απο μια επανεκ του υπολογιστη μου εξαφανιστηκαν πολλα εικονοδια απο την γραμμη εργασιων κατω δεξια.

Σας ανεβαζω μια φωτο για να καταλαβετε τι λεω...

Εκει θα επρεπε να εμφανιζοται κανονικα επιπλεων τα εικονιδια για το macfee, για το DSL, την καρτα ηχου και το πιο βασικο γαι την απενεργοποιηση των USB συσκευων.

Τι να κανω ? Ο υπολογιστης εχει τα Win XP HOME S2 Με ολα τα Updates. Ολα ειναι νομιμα εγκατεστημενα και το λειτουργικο τρεχει 1 μηνα μολις στο PC.

post-4716-1442174563,1955_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Οντως με αυτη την ενεργεια επανηλθαν(εκτος απο το macfee και το DSL).Ομως μετα απο καθε restart δεν ανοιγουν παλι ολα.Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα η εστω ενας τροπος να το ψαξω??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.