Jump to content



Outlook express Σαρδάμ


noo_mercy

Recommended Posts

Εδώ και δύο μέρες το outlook express κάνει ότι να 'ναι.Μια δεν μου βγάζει την μπάρα (αρχείο,επεξεργασία κλπ), την άλλη δεν δουλεύει το search, τι να το κάνω παίρνει επανεγκατάσταση?Υπάρχει κάποιο repair tool για το outlook???

Link to comment
Share on other sites

Έχεις μεγάλο όγκο email?

Το Outlook έχει την τάση να φισκάρει και θέλει ένα special cleanup όταν γεμίζει.

Πήγαινε στο φάκελο C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Identities\{204AA981-E944-49D8-8D8C-BA8014416036}\Microsoft\Outlook Express και δες πόσο όγκο έχει πιάσει όλος ο φάκελος.

Link to comment
Share on other sites

Επιδιόρθωση του Internet Explorer και του Outlook Express

Αν συναντήσατε προβλήματα με τον Internet Explorer με μοναδική πιθανή λύση την επανεγκατάσταση του, υπάρχει η δυνατότητα Repair. Πηγαίνετε στο Έναρξη (Start)>Eκτέλεση (Run) και γράψτε την εντολή rundll32.exe setupapiInstallHinfSection Defaultlnstall 132 %windir%\lnf\ie.inf. To μόνο που χρειάζεστε εφεξής είναι το CD των Windows XP. Επίσης, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω της Registry. Πηγαίνετε στο Start>Run και γράψτε την εντολή Regedit. Εντοπίστε το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}. Στη συνέχεια επιλέξτε την καταχώρηση Islnstalled και από το μενού επιλέξτε Αλλαγή (Modify). Αλλάξτε την τιμή του πεδίου από 1 σε 0 και κάντε επανεκκίνηση στο σύστημα σας. Επίσης, η ίδια διαδικασία ισχύει και για το Outlook Express, αλλάζοντας το 1 σε 0 στο κλειδί Islnstalled που βρίσκεται κάτω από το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}.

Πηγή: Maddoctor's Lair

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.