Jump to content

Best Drivers for 7300GS OC 256MB PCI-E

asky

Recommended Posts

BFG 7300GS OC 256MB PCI-E

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519482

αυτή είναι η κάρτα που έχω. Έχετε κάποια πρόταση για το ποιοί είναι οι καλύτεροι Drivers για αυτήν. Βασικά το πρόβλημα που έχω είναι ότι με τους drivers που δίνει η ίδια έχω πολύ περιορισμένες επιλογές στις αναλύσεις της οθόνης μου ( 19 '' TFT ) 800 χ 600 , 1024 χ 768 και 1280 χ 1024. Από ότι κατάλαβα αυές οι αναλύσεις μεταφέρονται και στα παιχνίδια, και εγώ θέλω να τρέξω ένα mmorpg (παρόμοιο με WOW) σε Window Mode και σε ανάλυση κοντά στο 1152 χ 900.

Εν ολίγης, καλύτεροι drivers για 7300?

φιλαράκι δε νομίζω....δεν είναι θέμα driver αυτό...είναι θέμα λογισμικού ..αν το παιχνίδι υποστηρίζει window mode και την ανάλυση που θές...όσο αφορά το μόνιτορ είναι στανταρ οι αναλύσεις σε TFT

Με την ATI 1600 pro 256 MB AGP που είχα πριν, είχα όλες τις αναλήσεις που χρειαζόμουν, και σε Window mode & Full screen.

Για τον λόγο αυτό λέω μήπως είναι τα drivers, διότι η οθόνη μου σηκώνει ότι της πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.