Jump to content

χωρισμα σκληρου μεσω windows

Recommended Posts

Posted

Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται το χωρισμα του σκληρου μεσω windows........και επισης αν γινεται με καποιο τροπο να κανω private to 1 partition(με καποιο κωδικο ισως εννοω)

Posted

Γινεται να χωρισεις σκληρο μεσω windows με το partition magic. Για να το κανεις πριβε θα σε γελασω. Δεν γνωριζω.

Posted

Αν το partition που θες να χωρίσεις περιέχει το λειτουργικό σου δεν γίνεται να το σβήσεις. Εκτος αν κάνεις φορμάτ και το ξαναστήσεις

Posted

με λιγα λογια disk partioning μπορεις να κανεις μονο απο την αρχη οταν θα πας να περασεις τα xp ετσι?

εγω δεν μπορω να κανω τωρα μαλλον,με το partition magic αλλαζει το πραμα?

Posted

Οχι πράμα δεν αλλάζει. Μπορείς να αλλάξεις μεγεθος σε άλλα partitions στον-στους σκληρούς σου αν έχεις.(Αλλα οχι το partition με τα win χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις).

Posted

Μάλλον δεν έγινα κατανοητος. Μπορεις να χωρίσεις ηδη υπάρχον partition η σκληρό ολοκληρο και με το partition magic και με τα win τα ιδια φτάνει να μην έχει λειτουργικό μέσα. Ο σκληρός που θες να χωρίσεις εχει το τρέχον λειτουργικό σου μέσα? (Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοώ :) )

Posted
Μπορεις να χωρίσεις ηδη υπάρχον partition η σκληρό ολοκληρο και με το partition magic και με τα win τα ιδια φτάνει να μην έχει λειτουργικό μέσα.

Big Mistake man!!!! Εγω χρησιμοποιω το partition magic απτην 5τη εκδοση του, και τωρα ειμαι στην 8. Μολις πριν μια εβδομαδα εκανα καινουριο partition απτον 250αρι που εχω τα Windows απανω. Απο 250giga, εκανα ενα καινουριο partition 150 giga, και αφησα αλλα 100 με τα windows μεσα. Το εχεις κανει και δεν σου εχει παιξει?

Posted
Big Mistake man!!!! Εγω χρησιμοποιω το partition magic απτην 5τη εκδοση του, και τωρα ειμαι στην 8. Μολις πριν μια εβδομαδα εκανα καινουριο partition απτον 250αρι που εχω τα Windows απανω. Απο 250giga, εκανα ενα καινουριο partition 150 giga, και αφησα αλλα 100 με τα windows μεσα. Το εχεις κανει και δεν σου εχει παιξει?

Kαλά αλήθεια? Εμένα ποτέ δεν μου πέτυχε αυτό!:022:

Posted

Σοβαρα μιλας? Δεν μπορει, κατι κανεις λαθος.. Μαλιστα με το που κανεις τις αλλαγες σου ζηταει Reboot για να κανει τις αλλαγες πριν την εκκινηση των windows.

Posted

Οπως εγραψα και παραπανω γινεται. Επειδη ομως το εχω κανει αρκετες φορες αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι πολλες φορες μπορει να δημιουργησει προβλημα στην εγκατασταση των παραθυρων.

Posted

Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ. Το Partition Magic την κάνει την δουλειά του, ό,τι σκληρός κι αν είναι, ό,τι κι αν έχει μέσα.

Posted

Βέβαια σε περιπτώσεις που κάτι πάει στραβά στο partition που έχεις τα windows ... τότε format όλα από την αρχή.

Γενικά δεν είχα προβλήματα με το partition magic αλλά κάποια φορά την έκανε την πατατιά του. Συνεπώς υπάρχει ένα ρίσκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.