Jump to content



Προβλημα με ψηφιακή!


Strategos

Recommended Posts

Ρε παιδεία προσπαθούσα να τραβήξω κάτι σκοτινες photo να φτιάξω κατι desktop και συνεχεια εβλεπα κατι τελιτσες σαν κολιμένα Pixels σε συγκεκριμένα σημεια οτι photo και να εβγαζα σκοτηνή, μετα λεω ας καθαρίσω απο πανω το τζάμι του φακού τον καθαρίζω παλι τπτ, και μετα ειδα οτι υπάρχουν κοκοι σκονης ανάμεσα στον τζαμι του φακού και τον φακό οποτε καθαρίζουν αυτα σε ενα τοπικο φωτογραφείο αν την πάω;

Έχω την nikon coolpix P1.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει. Καλο ειναι ομως να γινει με πεπιεσμενο αερα και οχι με μεγαλη πιεση γιατι υπαρχει πιθανοτητα να μετακινηθει το κρυσταλλο και να υπαρχει θολουρα. Το ιδιο συμβαινει και με τα κυαλια.

Link to comment
Share on other sites

ΟΧΙ πεπιεσμένος αέρας. Θέλεις αναρρόφηση.

Λογω μεγεθους ειναι δυσκολο να βρεθει κατι για να ρουφηξει.

Το αρθρο στο ραμ λεει μηπως και για καμερες (γιατι εκει δεν τα εχω καταφερει)?

Link to comment
Share on other sites

Με το πεπιεσμένο απλά θα μετακινήσεις την σκόνη κάπου αλλού μέσα στην μηχανή ή στην χειρότερη περίπτωση θα γρατσουνίσεις τον αισθητήρα (έχουν μέσα μικρά σωματίδια)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.