Jump to content

κολαει ο υπολογιστης

Recommended Posts

καλημερα ειχα κολισει ιους τωρα δεν ξερω αν τους εχω βγαλει εχω κατεβασει αρκετα προγραμματα.για να μην το κανω φορματ αλλα παλι κολαει.πεζει ρολο αν εχω πολλα antivirus, firewall ,anti-spyware,μπορει να κολαει και απο αυτα΄;εχω το (1)registry booster,(2)registry mechanic, (3)TuneUp Utilities 2007, (4)avast antivuris, (5)spyware terminator, (6)spyware doctor.Αν κολαει απο αυτα και δεν παει γρηγορα ποια απο αυτα να κρατησω και ποια να σβησω.υπαρχει καποιο καλητερο απο αυτα που εχω.ευχαριστω

Υ.Σ πια απο αυτα ειναι firewall

Πολύ πιθανο να κολλάει από αυτά imho. Κανένα από αυτά δεν είναι firewall νομίζω. Για antivirus προτείνω γενικά το NOD32 και για firewall το Zonealarm(όχι για αρχάριους). Αν θες να κρατήσεις κάποιο από αυτά που αναφέρεις, δεν τα έχω δοκιμάσει δυστυχώς, οπότε δεν μπορώ να προτείνω και κάτι. Καλά ξεμπερδέματα :)

Καθαρά θέμα πολλών προγραμμάτων μαζί.Η γνώμη μου είναι να τα βγάλεις όλα και να βάλεις το Νod32 που είναι και ελαφρύ πρόγραμμα και κάνει και την δουλεία του μια χάρα.Αν το modem σου έχει firewall δεν θέλεις τίποτα περισσότερο.

ειχα το nod32 το ειχα για 30 ημερες τωρα μπορω να το ξαναβαλω υπαρχη καποιοσ τροποσ να το βρο ολοκλήρο

Να το αγοράσεις μήπως?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.