Jump to content



Επείγον


Tresure

Recommended Posts

Σημερα ο υπολογιστης μου εκανε κατι που δεν εχει ξανακανει ποτε !! Παταω πανω στον φακελο "τα εγγραφα μου" και δεν μου ανοιγει ουτε με διπλο αριστερο κλικ , ουτε με δεξι κλικ και ανοιγμα, ουτε με δεξι κλικ και εξερευνηση !! Παω να δω απο "Ο υπολογιστης μου" και ουτε αυτο ανοιγει !! Με τιποτα !! Το ιδιο εχει και ο Πινακας ελεγχου !! Ολα τα αλλα μου ανοιγουν κανονικα. Σας ικετευω πειτε καποιος τι μπορει να εγινε, ψαχνω και με Spybot Search and Destroy και με Panda και δεν μου βρισκει ιο... Εχω απελπιστει, τι επαθε το PC μου;;

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε πρωτα με τα anti-spyware κ antivirus κτλ. κ αν δε δεις προκοπη προτεινω να κανεις μια επαναφορα συστηματος σε καποια μερα που ξερεις οτι ολα λειτουργουσαν καλα. Σχεδον παντα πιανει.

Link to comment
Share on other sites

Κανε μια επαναφορά συστήματος κάνα μηνα πριν όπως είπε και ο φίλος και αν δεν δεις και πάλι προκοπη ετοιμάσου για ένα format.Το έπαθα και εγώ κάποτε αυτό και δούλεψε με την επαναφορά συστήματος.Βεβαια μου το ξαναέκανε ξανά σκαναρα τους σκληρούς και δεν βρήκα τίποτα και έκανα format αφού με την επαναφορά που έκανα την δεύτερη φορα δεν ένιωσε μια το pc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.