Jump to content



"Ανάποδο" case?


fonzi

Recommended Posts

Επειδή την κεντρική μονάδα την τοποθετώ αριστερά μου κάτω και απο την αριστερή πλευρά της σχεδόν ακουμπάει τον τοίχο (δεν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί αλλού) ψάχνω ένα "ανάποδο" κουτί. Δηλαδή να ανοίγει η δεξιά πλευρά όπως το κοιτάζω από μπροστά.

Το heroichi 6a19 που έχω είναι καλό αλλά πολύ βαρύ και επιπλέον για να το ανοίξω πρέπει πάντα να βγεί ολόκληρη η μονάδα από τη θέση της αφού ανοίγει από αριστερά.

Θα ήθελα να είναι αλουμίνιο ολόκληρο, να παίρνει 2χ120 φανς, και αν γίνεται να έχει ψηλά μπροστά ή ψηλά δεξιά τις εμπρόσθιες usb θύρες και τους διακόπτες. Επίσης να έχει plexy δεξιά για να βλέπω το εσωτερικό. Δεν θέλω να έχει μπροστινή πόρτα.

Βρήκα αυτό http://www.tuniq.com.tw/Chassis%20Info/tuniq2/tuniq2.html που είναι και σχετικά φτηνό αλλά δεν είναι αλουμίνιο ούτε έχει διάφανο πλαϊνό κλπ

Link to comment
Share on other sites

Φίλε δοκίμασα το spire pininfarina http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=spire+pininfarina και μπορώ ναπώ ότι είναι απλά εκπλητικό. Ανοίγει και απο τις 2 μεριές, τα μόνα που βιδώνονται πάνω είναι το τροφοδοτικό και ο ανεμιστήρας. Όλα τα άλλα είναι αποσπώμενα, το κουτί είναι θεόβαριο και πολύ μα πάρα πολύ στιβαρό (είναι αλήθεια ότι το χρησιμοποίησα και για σκαμπό σε μια φάση). Τριγμοί δεν παίζουν μποστά και πάνω είναι από βαρύ αλουμίνιο, τα usb τα έχει ψηλά μπροστά, το πορτάκι που έχει βγαίνει πολύ εύκολα και θα σε βολέψει γιατί ανοίγει με χερούλι και από τη μεριά της mobo. Μπορείς να το χαζέψεις στα Multirama αλλά η τιμή του εκεί είναι πιο πάνω από τα άλλα στο skroutz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.