Jump to content



Ο/C σε Supertalent 667 5-5-5-13


LosRe

Recommended Posts

Είπα να δω τι ψάρια πιάνει η value ram μου. Για αρχή έβαλα 4-4-4-12 και έτρεξα memtest για 1 ώρα (3 pass) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μητρική έχω την GA-P965-S3. Τί λέτε για συνέχεια? Να ανεβάσω συχνότητα με πιό χαλαρά timmings ή ακόμα πιο σφτικτά timmings στα 667?

Link to comment
Share on other sites

Νεότερα επειδή έχω μπερδευτεί. Από επεξεργαστή έχω τον 4300. FSB 200Mhz και FSB : DRAM 3:5. Έτσι λειτουργεί η ram στις 337. Για να αυξήσω την συχνότητά της αλλάζω το System Memory multiplier σε 2.00? Είναι λίγο περίεργα στο BIOS. Μήπως κάποιος με την ίδια μητρική να με διαφωτίσει?

Link για το manual...

Link to comment
Share on other sites

κατσε για να σε πιασω.κανεις οβερκλοκ σε ολο το συστημα ετσι?.ανεβαζεις το fsb και ταυτοχρονα εχεις το Fsb:dram στο 1-1.εκει βλεπεις μεχρι ποσο σε φτανουν οι μνημες.επειδη ειδα το μανουαλ δεν μπορω να δω τις επιλογες.μηπως μπορεις να τραβηξεις ενα screenshot να σου πω?

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο βρήκα χρόνο και δοκίμασα αυτά που ήθελα. Προς το παρόν έχω βγάλει 800Μhz με αρκετά χαλαρά timings.

untitledta6.jpg

Σε memtest έχω κάνει μόνο 1 pass ολόκληρα και καναδύο στο test 5 χωρίς κανένα error. Αύριο θα δοκιμάσω περισσότερα memtest και με το καλό πιό σφτικτά timings.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρε παιδιά να κάνω μία, ίσως χαζή, ερώτηση? Σήμερα μου ήρθε το νέο stick του 1gb. Η μνήμη θέλει κατα κάποιο τρόπο στρώσιμο πριν προσπαθήσω να την πουσάρω και αυτήν στα 800?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.