Jump to content

Random resets

Jokal

Recommended Posts

Καλησπέρα σας :)

Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με random resets του PC που σαν αποτέλεσμα είχαν και corrupt data σε έναν δίσκο. Ταυτόχρονα με τα resets είχα και μηνύματα για memory errors αλλα νομίζω ότι βρήκα το dimm που δημιουργούσε το πρόβλημα και το έβγαλα. Να σημειώσω ότι στην παρούσα φάση όλα στο PC είναι stock clocks/voltages και ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από το PSU που σημαίνει ότι είναι ελαττωματικό γιατί είναι σχετικά καινούργιο η η mobo έχει πρόβλημα.

Τη σύνθεση του PC μπορείτε να την δείτε στην signature

Είχα παρόμοιο πρόβλημα (άλυτο, reset, BSOD, τυχαία memory errors) και νόμιζα κι εγώ ότι το τροφοδοτικό "έκλασε" (sic).

Τελικά με format το σύστημα παίζει τζάμι, άρα ήταν software πρόβλημα και όχι hardware.. (για την ιστορία το αναφέρω).

και εγώ τροφοδοτικό θα σου έλεγα,αλλα για δοκίμασε να "κανειους" κάνα format μπας και μήπως ίσως επειδή μπορεί τουλάχιστον παίζει κατά πασα πιθανότητα υπάρχει σαν περίπτωση ενδεχόμενο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.