Jokal Posted May 11, 2007 #1 Share Posted May 11, 2007 Καλησπέρα σας Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με random resets του PC που σαν αποτέλεσμα είχαν και corrupt data σε έναν δίσκο. Ταυτόχρονα με τα resets είχα και μηνύματα για memory errors αλλα νομίζω ότι βρήκα το dimm που δημιουργούσε το πρόβλημα και το έβγαλα. Να σημειώσω ότι στην παρούσα φάση όλα στο PC είναι stock clocks/voltages και ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από το PSU που σημαίνει ότι είναι ελαττωματικό γιατί είναι σχετικά καινούργιο η η mobo έχει πρόβλημα. Τη σύνθεση του PC μπορείτε να την δείτε στην signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Posted May 11, 2007 #2 Share Posted May 11, 2007 Είχα παρόμοιο πρόβλημα (άλυτο, reset, BSOD, τυχαία memory errors) και νόμιζα κι εγώ ότι το τροφοδοτικό "έκλασε" (sic). Τελικά με format το σύστημα παίζει τζάμι, άρα ήταν software πρόβλημα και όχι hardware.. (για την ιστορία το αναφέρω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Posted May 12, 2007 #3 Share Posted May 12, 2007 και εγώ τροφοδοτικό θα σου έλεγα,αλλα για δοκίμασε να "κανειους" κάνα format μπας και μήπως ίσως επειδή μπορεί τουλάχιστον παίζει κατά πασα πιθανότητα υπάρχει σαν περίπτωση ενδεχόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokal Posted May 13, 2007 Author #4 Share Posted May 13, 2007 Χμμ μάλιστα. Thanks για τις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.