Jump to content



Προβλημα με καινουργιο κουτι??? HELP!!!!


dimis7

Recommended Posts

Γεια σας. Μολις πήρα το καινούργιο κουτί που παρήγγειλα από το eshop και κράτησα από το παλιό PC τον σκληρό δίσκο 200GB και το DVD-RW.To καινούργιο κουτί είναι :

Τροφοδοτικό : thermaltake TR2-470W

CPU: Intel Core 2 CPU 4300 1.8GHz.

Main board: MSI P965 Neo

Κάρτα γραφικών : GAINWARD BLISS 8500GT PCX 256MB

MNHMH RAM: KINGSTON DDR2 2GB (2 X 1 GB) στα 667MB

Και τώρα το πρόβλημα!!!το κουτί ήρθε έτοιμο και έβαλα απλός τον σκληρό και το DVD-rw αλλά δεν αναγνωρίζει τίποτα! Η μητρική υποστηρίζει δυο συσκευές IDE όποτε δεν μπορώ να καταλάβω τι γινετε. ο σκληρός είναι χωρισμένος σε δυο μέρη και στο ένα έχει λειτουργικό μέσα. Έχω βάλει από το BIOS να κάνει εκκίνηση από το DVD-ROM που έχω μέσα τα windows για να του κάνω format αλλά τίποτα.!

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ????????? please!!!

giati :067:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω στήσει ενα παρόμοιο μηχάνημα , πρεπει να προσέξεις τις επιλογές σου στο BIOS.

Πήγαινε στο bios στο μενου Integrated Peripherals > On Chip ATA Devices και βάλε την επιλογή IDE/RAID Contol στο IDE.

Τώρα στο bootsequence όταν βάλεις την πρώτη συσκευή μην επιλέξεις την επιλογή "CDROM" γιατί αυτή αναφέρεται σε συσκευή sata. Κανονικά πιο κάτω στη λίστα με τις συσκευές πρέπει να βγάλει τις συσκευές σου ονομαστικά πχ σε μενα έβγαλε "NEC 4551"

Link to comment
Share on other sites

φιλε foxbat ευχάριστο έκανα αυτό που μου είπες και βρήκα το dvd-rw και έκανα format αλλα τώρα πάλι όταν ξεκινάω στην αρχική σελίδα του βίος λέει IDE συσκευές και δεν βρίσκει τίποτα και κάτω γραφει F1 για συνεχεια και DEL για το βίος. όταν πατήσω το F1 αλλάζει σελίδα και μου δείχνει τον σκληρο μου και το cd-rom και ξεκινάνε τα windows κανονικά? μήπως έχεις λύσει και για αυτό? ευχάριστο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.