Jump to content



MGE ups


Necro

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό(ή το επόμενο μοντέλο, δεν είμαι σίγουρος) http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=StandBy&cp_id=65576 είναι καλό για να συνδέσω το pc μου(πρόκειται για hiper 580w PSU), καθώς και την οθόνη και άλλα περιφερειακά. Αν διακοπεί το ρεύμα, και παίζω πχ κάποιο παιχνίδι, θα μπορέσει να το κρατήσει ανοιχτό 2 λεπτά να το κλείσω, η θα το ρουφήξει αμέσως? Επίσης, μπορώ να συνδέσω το UPS με άλλο πολύπριζο(καλό)? Το ups έχει αγοραστεί, αλλά μη βαράτε, αν όντως δε κάνει, απλά θα το βάλω στο άλλο pc.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μετά από μία διακοπή ρεύματος το πρωί, χωρίς το pc να είναι ανοιχτό(τραβάνε ρεύμα τα μπιχλιμπίδια της μητρικής αν δεν έχω σβήσει το τροφοδ.), πρέπει να αποφορτίστηκε η μπαταρία, κάνοντας κάθε 3 δεύτερα ένα μπιπ για να δείξει οτι έχει πέσει το ρεύμα. Από τη στιγμή που το άνοιξα, μέχρι και τώρα πριν από λίγο που φόρτισε η μπαταρία πλήρως(διαμεσολάβησαν 7 ωρες με ανοιχτό το pc), έχει εμφανιστεί αυτο το εικονίδιο που εναλλάσεται ανάμεσα στα 2 που παραθέτω attachment.php?attachmentid=16366&stc=1&d=1183481999

attachment.php?attachmentid=16364&stc=1&d=1183481999

Πριν απο τη διακοπή το εικονίδιο του UPS ήταν ένα καλώδιο χωρίς να εναλλάσεται σε κάτι άλλο. Στο help του προγράμματος δε βρήκε κάτι. Να πω επίσης πως ενώ πριν μπορούσα να πατήσω πάνω στο εικόνιδιο και να ανοίξει το πρόγραμμα του UPS, αυτό δεν ισχύει για αυτο το εικονίδιο.

Επίσης κάθες φορά που γίνεται διακοπή ρεύματος και κλείνω το UPS, όταν το ξανανοίγω και μετά ανοίγω το PC, κάνει συνηδειτά περισσότερη ώρα να φορτώσει τα windows, ακρίβως μετά το Καλως ορίσατε. Υποθέτω πως είναι του UPS κάποιο system check ή κάτι τέτοιο ?

post-1741-1442174705,6038_thumb.jpg

post-1741-1442174705,7878_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.