Jump to content



Lexmark X1180 - αποριες.


cabrinha

Recommended Posts

Εδω και 1.5 χρονο εχω ενα πολυμηχανημα lexmark x1180. Προβληματα δεν μου παρουσιασε ποτε αν και η χρηση του ηταν κατα μεγαλο ποσοστο σαν σαρωτης.

Μετα απο παρα παρα πολυ καιρο θελησα να εκτυπωσω κατι σημειωσεις και προς λυπη μου διαπιστωσα οτι δεν ειχε και πολλα κεφια. Για την ακριβεια βαριοταν του π@υστη και δεν ελεγε να εκτυπωσει. Τι γλυκολογα του ελεγα, τι υποσχεσεις οτι θα ασχολουμαι στο μελλον περισσοτερο μαζι του τιποτα. Με κοιτουσε νωχελικα και εξυνε τα φρυδια του.

Ψαχνοντας λιγο βρηκα διαφορα θεματα σχετικα με βουλωμενες κεφαλες. Ανετρεξα στη σελιδα της εταιριας και βρηκα εναν οδηγο καθαρισμου. Δυστυχως δεν με βοηθησε και πολυ. Για την ακριβεια καθολου καθως δεν εκτυπωνει ουτε τελεια.

Το πολυμηχανημα αυτο εχει ενσωματομενες κεφαλες στα δοχεια? Πώς μπορω να το διαπιστωσω ιδιοις ομμασι? Εφοσον αγορασω καινουργιο μελανι θα μπορεσω να εκτυπωσω ή το προβλημα εγκειται στον εκτυπωτη και οχι στο δοχειο? Αληθεια, το κοστος ανα σελιδα ξεπερνα αυτο ενος φωτοτυπιου?

Link to comment
Share on other sites

Tα lexmark συνηθως ενσωματωνουν τις κεφαλες μαζι με τα δοχεια μελανης. Για να το δεις βγαλε το ενα δοχειο και γυρνα το αναποδα. Αμα δεις μια χρυσαφι πλακετα με επαφες αυτο ειναι η κεφαλη. Εαν ειχες να το δουλεψεις πολυ ιπθανοτατα να βουλωσαν.Δοκιμασε με μια βρεγμενη χαρτοπετσετα να τριψεις την επιφανεια απο οπου εξερχεται το μελανι. (Μια μακροστενη οπη) Μεχρι να δεις να λερωνεται με μελανι.Αμα δεν καταφερεις να το ξεβουλωσεις τελειως τοτε πας για νεες.

Πολυ πιθανο να συμβαινει κατι αλλο αλλα συνηθως βουλωμενες κεφαλες ειναι. Τα leχmark εχουν προιστορια σε αυτο το τομεα.

Απο πλευρα κοστους υπολογισε τον αριθμο σελιδων που βγαζει ο εκτυπωτης μεχρι να τελειωσουν τα δοχεια (καμια 400ρια) και διαιρεσε το με την τιμη που το αγορασες. Συνηθως εναι ακριβοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.