Jump to content



Γνώμες για ocz reaper


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Σας παρακολουθώ αρκετά χρόνια και μόλις μπήκα στη παρέα σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για μνήμες. Για τις συγκεκριμένες τη γνώμη έχετε, τις έχει δοκιμάσει κανένας, έχουν και την τεχολογία EPP οπότε σε ένα 680i chipset θα είναι σαν SLI approved.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=975087

Το διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο. Απλά δεν βλέπω να αναφέρονται πουθενά μέσα στο συγκεκριμένο topic σαν επιλογή οι συγκεκριμένες μνήμες. Η τιμή τους πάντως είναι απίστευτα ελκυστική (139€ από το πλαίσιο). Και τίθεται το ερώτημα να προτιμήσω αυτές (στα 800MHZ) ή .... υπάρχουν πολλές επιλογές που μπερδεύουν τον υποψήφιο αγοραστή... από 100€ έως 150€... Εσείς σαν πιο έμπειροι τι γνώμη έχετε (εγώ μια σημαντική διαφορά έναντι των άλλων μνημών στο συγκεκριμένο πεδίο τιμών βλέπω το ΕΡΡ)

Link to comment
Share on other sites

Για να εξελιχθεί ομαλά το θεμα σου σου ανοίξα ένα καινούργιο.

Επι του προκειμένου.

Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές παίζουν στα ίσια με τις crucial τις 800 με τα d9gkx που δεν έχουν epp profile

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, απλά δεν το έκανα για να μην φορτώνω άσκοπα (λόγω του ότι και εγώ είμαι administrator σε forum) το forum με κατηγορίες. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο όμως αυτό που έκανες, σιγά σιγά θα μάθω πως ''δουλέυετε''. Και πάλι σε ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

CPU : Core 2 Duo E6400

VGA : ASUS EN7600GT

Mobo : Asus P5N32-E SLI

Ram : προς αναζήτηση

HDD : 1X36GB Raptor

+ 1X320GB Seagate 7200.9 + 1Χ160GB Seagate 7200

PSU : Enermax 535W

CASE: Antec Nine Hundred

Ψύκτρες την ZALMAN FC-ZV9 FATAL1TY γιατην GPU και την ZALMAN 9700 NT για την CPU, αυτός είναι ο ένας (τα κομμάτια είναι ότι περισσεύουν από τις δουλειές)

Link to comment
Share on other sites

Εκπλήσσομαι από την άμεση απάντηση, ούτε στο τηλέφωνο να μιλούσαμε... Απίστευτο.. αυτές τις υπήρεσίες κανόνικα θα έπρεπε να τις χρεώνετε.. Ξέρεις συμβόλαια με εταιρείες για υπερβολικά άμεση λύση σε οποιοδήποτε hardware και software πρόβλημα παρουσιάζεται. Εντυπωσιακό...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.