Jump to content



Προβλημα με asus p4v800-x


Recommended Posts

Κατέβαζε το pc όλο το βραδυ και το άφησα κλειστό μετά για 2 ώρες. Τώρα δη ανάβει και πετάει 8 beeps, που σημαίνει ότι δεν δουλεύει η vga. ’λλαξα vga στην AGP και δοκίμασα και σε PCI αλλα τίποτα. Το mobo είναι το p4v800-x της άσους. ’λλαξα και ram και πάλι δεν έκανε κάτι. Δοκίμασα μονο με vga mobo ram cpu αλλα tpt πάλι τα ίδια. Καμια ιδέα?

sorry που γράφω κάπως κοφτά αλλα το pc που δουλεύω τώρα σέρνεται στον opera... :(

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε το από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία για να ξεφορτήσει, αν πάλι μετά από αρκετή ώρα κάνει τα ίδια τότε το mobo κάτι έχει.

[off topic]το σύστημα της υπογραφής σου το χρησιμοποιείς ακόμα; εγώ στην θέση σου θα πούλαγα ότι είχα από παλιά parts για να πάρω A64. BTW το παλιότερο PC βάζουμε για downloads όχι ότι καλύτερο έχουμε![/off topic]

Link to comment
Share on other sites

υποψιαζομαι και γω κατι τετοιο γιατι κανει κατι κουλα (π.χ εβγαλα την μια ραμ και δουλεψε, αλλα μετα οχι) οποτε θελω να πιστευω σε κατι τετοιο... Η αληθεια ειναι ομως πως το μοβο εχει τραβηξει αρκετα (νερο πανω της με την υδροψυξη ακομα εχει τα αλατα κλπ) και ειχαν ηδη καει η καρτα δικτυου και το δευτερο μπριζακι για το φαν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.